Makaleler
1
Yer
İzmir
Evde 2 PC oldugundan uzaktakine yetmiyor. Kendi PC'min Max 50 Mbps kullanmasini nasıl saglayabilirim? Her uygulama icin sadece 50 Mbps alsin istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Deneyecegim hocam tesekkurler. Nasil kullaniliyor indirip kurdum ne yapmam gerek?
NetBalancer yerel bir ağ kontrol programı. Yani çokça kullandığınız programlara el ile değer girerek en fazla ne kadar internet harcayabileceğini limitlendirebilirsiniz. Bütün uygulamaları 50mbps ile limitlendirdiğinizde ağınızdaki diğer cihaza da internet kalmış olur. Fakat ben ZyXEL modem kullanıyorum ve arayüzden istediğim cihaza, istediğim Wi-Fi ağına internet hızı atayabiliyorum. Modem panelinizde onu da araştırabilirsiniz.

NetBalancer yerel bir ağ kontrol programı. Yani çokça kullandığınız programlara el ile değer girerek en fazla ne kadar internet harcayabileceğini limitlendirebilirsiniz. Bütün uygulamaları 50Mbps ile limitlendirdiğinizde ağınızdaki diğer cihaza da internet kalmış olur. Fakat ben ZyXEL modem kullanıyorum ve arayüzden istediğim cihaza, istediğim Wi-Fi ağına internet hızı atayabiliyorum. Modem panelinizde onu da araştırabilirsiniz.

Anladim hocam. Ayarlardan yaptim o hiz isinni ama calismadi PC'yi kapattim eve gelince acacagim. Umarim olur. Olmazsa dediginizi denerim.
@AMG GOAT hocam sorun şu. Türk Telekom benim odamda sorunsuz cekerken diger odalarda router ile bile dogru duzgun calismiyor. Oyuna girmemle beraber diger Oda'daki her şey duruyor ve 10 dk duzelmiyor. Bu yuzden kendi internetimi yavaslatmak istiyorum.