Detaylar
Kim cevapladı?Captain Levi
Yetkin
Zaten hayatınız boyunca iyi ya da kötü bir işte çalışacaksınız. Ben olsam dinlenirdim.
Zaten modern tatil anlayışı (denize gitmek, şehir/ülke gezmek, vesaire) insan doğasına aykırı. Sizi dinlendirmez, daha çok yorar.
Zaten modern tatil anlayışı (denize gitmek, şehir/ülke gezmek, vesaire) insan doğasına aykırı. Sizi dinlendirmez, daha çok yorar.
muhammetscq
Uzman
1 ay önce yüksekten düştüm belimi ve ayağımı kırdım. Yakın bir zamanda alçı ve dikişlerim çıkarıldı.
Muhtemelen bütün bir yazı fizik tedavi ile geçireceğim.
majestic
Gelişen
Dinleneceğim, bu yıl çıkan oyunlara göz atacağım.
Çok geçmiş olsun.
1 ay önce yüksekten düştüm belimi ve ayağımı kırdım. Yakın bir zamanda alçı ve dikişlerim çıkarıldı.
Çok geçmiş olsun.
demjr
Becerikli
Geçmiş olsun.1 ay önce yüksekten düştüm belimi ve ayağımı kırdım. Yakın bir zamanda alçı ve dikişlerim çıkarıldı.
Abi aramızda durumu pek iç açıcı olmayan yks adayları var... Ve mezun belirli veya saçma sebeplerden sinava hazirlanamamis ama bu sene gidecek ve ailemin iyi üniversite hayali altında eziliyorum. Hayırlısı artık ne olacak ise.Gençleri bayağı kıskanıyorum. Oyun, tatil, dinlenmece. Bu zamanların kıymetini iyi bilin, sonuna kadar tadını çıkartın derim. İnsan büyüyünce bu dönemleri özlüyor.
BUEPT sonucuma göre değişir.
Albus Dumbledore
Yetkin
Bizim ofiste çalışacağım, bilgisayarımın eksik parçaları tamamlarken bir yandan KPSS çalışacağım.