Dagster3532

Becerikli
Kilit ekranına baktıkça sinirleniyorum ve kötü cümleler sarf ediyorum. 5 piksel gibi gözüküyor. Harici başka bir yerde sorun yok. Çözümü var mı? Sanırım sıkıştırma gibi bir şey vardı.

@Hasan Merkit hocam siz belki biliyorsunuzdur.

Windows bu olayı hiçbir zaman çözemedi. Seni anlıyorum çünkü eskiden ben de rahatsız oluyordum, artık umrumda değil pek. Bu arada Wallpaper Engine kullanıp o duvar kağıdını "kilit ekranında da zorla" seçeneğini açıyorsan o zaten kalitesiz oluyor bilgin olsun çünkü hareketli duvar kağıdından bir sahne alıp kilit ekranına koyuyor.

Ayrıca şuraya bakabilirsin: https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-10-11-arkaplan-kalitesi-arttirma.2593490/

Ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?

1767610507615.webp

Buyurun hocam. Bu biraz daha en azından düzgün gibi gözüküyor ama değil.

Windows bu olayı hiçbir zaman çözemedi. Seni anlıyorum çünkü eskiden ben de rahatsız oluyordum, artık umurumda değil pek. Bu arada Wallpaper Engine kullanıp o duvar kâğıdını "kilit ekranında da zorla" seçeneğini açıyorsan o zaten kalitesiz oluyor bilgin olsun çünkü hareketli duvar kâğıdından bir sahne alıp kilit ekranına koyuyor.

Ayrıca şuraya bakabilirsin: https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-10-11-arkaplan-kalitesi-arttirma.2593490/

Bunu yapsam düzelir mi hocam? Bir de kilit ekranı için Wallpaper Engine kullanmıyorum.

@Hasan Merkit, hocam ekran görüntüsünü zaten ilettim. Sizin ilk mesajınız benim son mesajın önüne nasıl çıktı bilmiyorum ama sorunuma müsaitseniz bakabilir misiniz?

@Hasan Merkit, hocam ekran görüntüsünü zaten ilettim. Sizin ilk mesajınız benim son mesajın önüne nasıl çıktı bilmiyorum ama sorunuma müsaitseniz bakabilir misiniz?
Ekran görüntüsüne baktığımda herhangi bir sıkıntı göremiyorum. Bu yüzden bir şey yazamadım. Kilit ekran fotoğrafınızı uzantısı PNG olan bir fotoğraf ile değiştirmeyi deneyebilir misiniz? JPG sıkıştırma esnasında kaliteyi düşürür.

Ekran görüntüsüne baktığımda herhangi bir sıkıntı göremiyorum. Bu yüzden bir şey yazamadım. Kilit ekran fotoğrafınızı uzantısı PNG olan bir fotoğraf ile değiştirmeyi deneyebilir misiniz? JPG sıkıştırma esnasında kaliteyi düşürür.

Site sıkıştırma yaptığı için fark edilmiyor olabilir. Kendim indirip PNG uzantılı bir dosyayı yapınca sorun neredeyse tamamen çözüldü. Ancak benim spot ışığını kullanma sebebim değişik resimlerin çıkmasıydı. Ona geçince tekrar aynısı olmaya başladı. Ne kadar can sıkıcı bir sorundur bu. Birden fazla fotoğrafı sanırım kendimiz de koyamıyoruz. Ve kilit ekranında ki teste katıl isimli widgetlar zaten ayrı sinir bozucu. Reklam neden bir işletim sisteminde olur ki?