SunseTTime Uzman Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 2.406 Makaleler 1 Çözümler 16 Beğeniler 2.290 Yer Fethiye 28 Ekim 2025 #1 Herkese günaydın, Windows 11’de sekmelerin ve klasörlerin laglı açılmasından birçok kişi şikayet edebiliyor. Geçenlerde deneme yanılma yöntemiyle bir ayarı kapatarak bu durumu tamamen çözdüm. Rahatsız olmasanız bile bu ayarı kesinlikle denemenizi istiyorum. Ayarlar → Erişilebilirlik → Görsel Efektler → Animasyon Efektleri KAPALI Bunu yaptıktan sonra ekranda ciddi anlamda iyileşme göreceksiniz.
Herkese günaydın, Windows 11’de sekmelerin ve klasörlerin laglı açılmasından birçok kişi şikayet edebiliyor. Geçenlerde deneme yanılma yöntemiyle bir ayarı kapatarak bu durumu tamamen çözdüm. Rahatsız olmasanız bile bu ayarı kesinlikle denemenizi istiyorum. Ayarlar → Erişilebilirlik → Görsel Efektler → Animasyon Efektleri KAPALI Bunu yaptıktan sonra ekranda ciddi anlamda iyileşme göreceksiniz.
Hermione Jean Granger Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.143 Makaleler 5 Çözümler 22 Beğeniler 5.311 28 Ekim 2025 #2 Bende bir şey değişmedi, hatta psikolojik bir şey mi bilmiyorum ama şimdi sanki daha yavaşladı. Animasyonları sevdiğim için geri açtım.
Bende bir şey değişmedi, hatta psikolojik bir şey mi bilmiyorum ama şimdi sanki daha yavaşladı. Animasyonları sevdiğim için geri açtım.
KS KS SunseTTime Uzman Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 2.406 Makaleler 1 Çözümler 16 Beğeniler 2.290 Yer Fethiye 28 Ekim 2025 #3 Hermione Jean Granger dedi: Bende bir şey değişmedi, hatta psikolojik bir şey mi bilmiyorum ama şimdi sanki daha yavaşladı. Animasyonları sevdiğim için geri açtım. Genişletmek için tıkla... Animasyon anında ekran laglı açılıp kapanıyormuş gibi hissettiriyor. Şahsen ben o durumu sevmediğim için bana ilaç gibi geldi.
Hermione Jean Granger dedi: Bende bir şey değişmedi, hatta psikolojik bir şey mi bilmiyorum ama şimdi sanki daha yavaşladı. Animasyonları sevdiğim için geri açtım. Genişletmek için tıkla... Animasyon anında ekran laglı açılıp kapanıyormuş gibi hissettiriyor. Şahsen ben o durumu sevmediğim için bana ilaç gibi geldi.
AceTeq Üstün Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 3.738 Makaleler 2 Çözümler 29 Beğeniler 2.338 Yer Başkent 28 Ekim 2025 #4 Animasyonsuz kullanacaksam Windows XP'ye dönerim.
KS KS SunseTTime Uzman Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 2.406 Makaleler 1 Çözümler 16 Beğeniler 2.290 Yer Fethiye 28 Ekim 2025 #5 AceTeq dedi: Animasyonsuz kullanacaksam Windows XP'ye dönerim. Genişletmek için tıkla... Bu biraz "W11 animasyondan ibaret." demek gibi bir şey olmuş.
AceTeq dedi: Animasyonsuz kullanacaksam Windows XP'ye dönerim. Genişletmek için tıkla... Bu biraz "W11 animasyondan ibaret." demek gibi bir şey olmuş.
Lumine Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 222 Çözümler 3 Beğeniler 182 28 Ekim 2025 #6 Zaten öyle değil mi? Windows 11,Windows 10'un makyajlı hali.
Darth AMD Başarılı Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 1.232 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 681 Yer Burdur 28 Ekim 2025 #7 Lumine dedi: Zaten öyle değil mi? Windows 11,Windows 10'un makyajlı hali. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle öyle Üstüne Windows 11 kurtarma modunda klavye , fare çalışmıyor. Bozulduğu an tamamen bitti.
Lumine dedi: Zaten öyle değil mi? Windows 11,Windows 10'un makyajlı hali. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle öyle Üstüne Windows 11 kurtarma modunda klavye , fare çalışmıyor. Bozulduğu an tamamen bitti.
KS KS SunseTTime Uzman Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 2.406 Makaleler 1 Çözümler 16 Beğeniler 2.290 Yer Fethiye 28 Ekim 2025 #8 Lumine dedi: Zaten öyle değil mi? Windows 11,Windows 10'un makyajlı hali. Genişletmek için tıkla... Arkadaş XP'den bahsediyor siz ise W10'dan. Zaten W10 dese hak verirdim çünkü benim de en sevdiğim işletim sistemi W10 olmuştu.
Lumine dedi: Zaten öyle değil mi? Windows 11,Windows 10'un makyajlı hali. Genişletmek için tıkla... Arkadaş XP'den bahsediyor siz ise W10'dan. Zaten W10 dese hak verirdim çünkü benim de en sevdiğim işletim sistemi W10 olmuştu.