AlcatrazC2

Çalışkan
Selam, ben Steam'in simgesinin gitmesi üzerine iconcache sildim ve bunun üzerine her şey gitti. Ben Windows 10'da iconcache'i kaç kere sildim ama Windows 11'de böyle oldu.

dasdaklşdjasa.webp

CMD'yi yönetici olarak açın, taskkill /f /im explorer.exe sonra cd /d %userprofile%\AppData\Local\Microsoft\Windows\Explorer daha sonra del iconcache* en son start explorer.exe yazın. İşlemleri yaparken masaüstü gidebilir, endişelenmeyin.

Yine olmazsa sfc /scannow komutu ile sistemi kontrol edebilirsin.

CMD'yi yönetici olarak açın, taskkill /f /im explorer.exe sonra cd /d %userprofile%\AppData\Local\Microsoft\Windows\Explorer daha sonra del iconcache* en son start explorer.exe yazın. İşlemleri yaparken masaüstü gidebilir, endişelenmeyin.

Yine olmazsa sfc /scannow komutu ile sistemi kontrol edebilirsin.

Could not find C:\Users\pc1\AppData\Local\Microsoft\Windows\Explorer\iconcache* diyor.

Benim kullandığım LTSC sürümü yapıyor bu sorunu, başka ISO ile kurup düzelttim, özellikle yeni bir program kurduğum zaman simgeler hemen bozuluyordu.

Ben pek anlamıyorum böyle şeylerden LTSC falan nedir bilmiyorum.

Hocam start explorer.exe deyin masaüstü gelsin. Sonra sfc /scannow yazın.
Yazdım bir sıkıntı yok diyor

Eki Görüntüle 244772

Eki Görüntüle 244771

Microsoft Store'dan wintoys indir ardınından sağlık kısmında simge önbelleğini yeniden oluştura tıkla ve PC yeniden başlat.

Olmadı maalesef.

Virüs programı varsa bazı dosyaları silmiş olabilir. sorunu çözemezsen kurulum USB'si ile Windows'u onarın.

Yapay zekâ systemreset yap diyor bunu yapsam olur mu?

Son düzenleme: