AlcatrazC2
Çalışkan
Selam, ben Steam'in simgesinin gitmesi üzerine iconcache sildim ve bunun üzerine her şey gitti. Ben Windows 10'da iconcache'i kaç kere sildim ama Windows 11'de böyle oldu.
Selam, ben Steam'in simgesinin gitmesi üzerine iconcache sildim ve bunun üzerine her şey gitti. Ben Windows 10'da Iconcache'i kaç kere sildim ama Windows 11'de böyle oldu.
Eki Görüntüle 244751
taskkill /f /im explorer.exe sonra cd /d %userprofile%\AppData\Local\Microsoft\Windows\Explorer daha sonra del iconcache* en son start explorer.exe yazın. İşlemleri yaparken masaüstü gidebilir, endişelenmeyin.sfc /scannow komutu ile sistemi kontrol edebilirsin.CMD'yi yönetici olarak açın,taskkill /f /im explorer.exesonracd /d %userprofile%\AppData\Local\Microsoft\Windows\Explorerdaha sonradel iconcache*en sonstart explorer.exeyazın. İşlemleri yaparken masaüstü gidebilir, endişelenmeyin.
Yine olmazsasfc /scannowkomutu ile sistemi kontrol edebilirsin.
Benim kullandığım LTSC sürümü yapıyor bu sorunu, başka ISO ile kurup düzelttim, özellikle yeni bir program kurduğum zaman simgeler hemen bozuluyordu.
HocamCould not find C:\Users\pc1\AppData\Local\Microsoft\Windows\Explorer\iconcache* diyor.
start explorer.exe deyin masaüstü gelsin. Sonra sfc /scannow yazın.Ben pek anlamıyorum böyle şeylerden LTSC falan nedir bilmiyorum.
Yazdım bir sıkıntı yok diyorHocamstart explorer.exedeyin masaüstü gelsin. Sonrasfc /scannowyazın.
Eki Görüntüle 244772
Eki Görüntüle 244771
Microsoft Store'dan wintoys indir ardınından sağlık kısmında simge önbelleğini yeniden oluştura tıkla ve PC yeniden başlat.
Virüs programı varsa bazı dosyaları silmiş olabilir. sorunu çözemezsen kurulum USB'si ile Windows'u onarın.