GTR

Başarılı
Yer
Manisa
Merhaba. Eski laptopumda durduk yere Microsoft hesabı oturumunu açmaya çalıştığımda internet bağlantısı gerekiyor hatası alıyorum ve bilgisayarı açamıyorum. Ama internet var gözüküyor. Güvenli moda da giremedim Microsoft hesabı oturumu açık olduğu için. Şu anda başka bilgisayarım olmadığı için format USB'si de yazamıyorum. Ne yapabilirim?

Merhaba. Eski laptopumda durduk yere Microsoft hesabı oturumunu açmaya çalıştığımda internet bağlantısı gerekiyor hatası alıyorum ve bilgisayarı açamıyorum. Ama internet var gözüküyor. Güvenli moda da giremedim Microsoft hesabı oturumu açık olduğu için. Şu anda başka bilgisayarım olmadığı için format USB'si de yazamıyorum. Ne yapabilirim?

Formatta atarken mi hata alıyorsun.

yerel hesap aç hocam.

Shift ve F10 tuşuna aynı anda basın.
CMD'ye bu kodu girin start ms-cxh: Localonly
Bu sayede yerel hessap açmış olacaksınız.

Hocam şu videodaki yöntem ile yeni hesap açtım ve eski hesaba geri döndüm düzeldi. Bitmiyor bu laptopun sorunları :/ neyse ki yarın yeni bilgisayara geçiyorum. Yine de teşekkür ederim.

Hocam şu videodaki yöntem ile yeni hesap açtım ve eski hesaba geri döndüm düzeldi. Bitmiyor bu laptopun sorunları :/ neyse ki yarın yeni bilgisayara geçiyorum. Yine de teşekkür ederim.

Windows 10 veya 11 kurarken Microsoft hesabı girmemek bu yöntemi deneyin.

Şu an 10 kullanıyorum Windows 10 da da çalışıyor bu özellik.
Bu da ingilizce video

Hocam zaten Rufus üzerinden USB yazarken atlama seçeneğini açtım.

Rufus ile sorun oluşabilir bu yöntem hesap oluşturmak için daha iyi bir yöntem CMD üzerinden yapılıyor.
Umarım Microsoft engellemez bunu. :D
Rufus ile USB oluştururken Windows 11 24H2 için kurulum yapacaksanız BitLocker sürücü şifrelemesini kapatmanız yeterli olur.