X3nnyBar Çalışkan Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 20 Beğeniler 2 Yer Ankara 27 Temmuz 2025 #1 Windows 11 kullanıyorum. Logitech G PRO X 2 lightspeed ve G733 kullanıyorum. İkisinde de konuştuğum zaman mikrofonun sesi otomatik olarak azalıyor ve her seferinde geri arttırmak zorunda kalıyorum. Çözümünü bilen birisi yardım edebilir mi?
Windows 11 kullanıyorum. Logitech G PRO X 2 lightspeed ve G733 kullanıyorum. İkisinde de konuştuğum zaman mikrofonun sesi otomatik olarak azalıyor ve her seferinde geri arttırmak zorunda kalıyorum. Çözümünü bilen birisi yardım edebilir mi?
Çözüm Kardinall 27 Temmuz 2025 Bende de benzeri bir sorun vardı şöyle çözdüm ; Denetim Masası > Donanım ve Ses > Ses (Ya da cmd ye "mmsys.cpl" komutunu yaz) İletişim sekmesine geç. “Windows iletişim etkinliği algıladığında” seçeneğini "Hiçbir şey yapma" olarak değiştir.
Bende de benzeri bir sorun vardı şöyle çözdüm ; Denetim Masası > Donanım ve Ses > Ses (Ya da cmd ye "mmsys.cpl" komutunu yaz) İletişim sekmesine geç. “Windows iletişim etkinliği algıladığında” seçeneğini "Hiçbir şey yapma" olarak değiştir.
Kardinall Uzman Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 48 Çözümler 5 Beğeniler 22 27 Temmuz 2025 #2 Bende de benzeri bir sorun vardı şöyle çözdüm ; Denetim Masası > Donanım ve Ses > Ses (Ya da cmd ye "mmsys.cpl" komutunu yaz) İletişim sekmesine geç. “Windows iletişim etkinliği algıladığında” seçeneğini "Hiçbir şey yapma" olarak değiştir. Artı 0 Eksi Çözüm
Bende de benzeri bir sorun vardı şöyle çözdüm ; Denetim Masası > Donanım ve Ses > Ses (Ya da cmd ye "mmsys.cpl" komutunu yaz) İletişim sekmesine geç. “Windows iletişim etkinliği algıladığında” seçeneğini "Hiçbir şey yapma" olarak değiştir.