1 14381 Uzman Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 759 Çözümler 1 Beğeniler 111 20 Ocak 2026 #1 Xbox Game Bar kapattım. Donanımsal GPU hızlandırma kapattım, gücü yüksek performansa aldım. Başka detaylı ayar var mı? Rehber vs.
Xbox Game Bar kapattım. Donanımsal GPU hızlandırma kapattım, gücü yüksek performansa aldım. Başka detaylı ayar var mı? Rehber vs.
Livo Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.479 Makaleler 4 Çözümler 18 Beğeniler 1.950 Yer Asphodel 21 Ocak 2026 #2 4 Rehber Konu 'Windows 11 24H2 detaylı optimizasyon rehberi' 29 Mayıs 2024 Uzun zamandır aklımda bir Windows 11 rehberi vardı, bugün hazırladım. Umarım faydalı olmuştur. İçerikler: Windows 11 kurulumu. Windows 11 sürücülerinin kurulumu. Windows güncellemelerini kapatmadan önce açılması ve kapatılması gereken özellikler. Windows güncellemelerini kapatma. Yeni antivirüs yükleme. Gereksiz Windows uygulamalarını kaldırma. Gereksiz Windows hizmetlerini kapatma. Windows kabuk deneyimlerini kaldırma. HPET Kapatma. Windows görünümünü ve performansını ayarlama. Görsel efektleri ve... İrm "https://christitus.com/win" | iex PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp bunu yazarak debloat edebilirsiniz. Tweaks kısmından.
4 Rehber Konu 'Windows 11 24H2 detaylı optimizasyon rehberi' 29 Mayıs 2024 Uzun zamandır aklımda bir Windows 11 rehberi vardı, bugün hazırladım. Umarım faydalı olmuştur. İçerikler: Windows 11 kurulumu. Windows 11 sürücülerinin kurulumu. Windows güncellemelerini kapatmadan önce açılması ve kapatılması gereken özellikler. Windows güncellemelerini kapatma. Yeni antivirüs yükleme. Gereksiz Windows uygulamalarını kaldırma. Gereksiz Windows hizmetlerini kapatma. Windows kabuk deneyimlerini kaldırma. HPET Kapatma. Windows görünümünü ve performansını ayarlama. Görsel efektleri ve... İrm "https://christitus.com/win" | iex PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp bunu yazarak debloat edebilirsiniz. Tweaks kısmından.
KS KS 1 14381 Uzman Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 759 Çözümler 1 Beğeniler 111 21 Ocak 2026 #3 Livo dedi: 4 Rehber Konu 'Windows 11 24H2 detaylı optimizasyon rehberi' 29 Mayıs 2024 Uzun zamandır aklımda bir Windows 11 rehberi vardı, bugün hazırladım. Umarım faydalı olmuştur. İçerikler: Windows 11 kurulumu. Windows 11 sürücülerinin kurulumu. Windows güncellemelerini kapatmadan önce açılması ve kapatılması gereken özellikler. Windows güncellemelerini kapatma. Yeni antivirüs yükleme. Gereksiz Windows uygulamalarını kaldırma. Gereksiz Windows hizmetlerini kapatma. Windows kabuk deneyimlerini kaldırma. HPET Kapatma. Windows görünümünü ve performansını ayarlama. Görsel efektleri ve... İrm "https://christitus.com/win" | iex. PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp bunu yazarak debloat edebilirsiniz. Tweaks kısmından. Eki Görüntüle 219663 Genişletmek için tıkla... Başka var mı GPU 6 vs giriyorduk Regedit sanki?
Livo dedi: 4 Rehber Konu 'Windows 11 24H2 detaylı optimizasyon rehberi' 29 Mayıs 2024 Uzun zamandır aklımda bir Windows 11 rehberi vardı, bugün hazırladım. Umarım faydalı olmuştur. İçerikler: Windows 11 kurulumu. Windows 11 sürücülerinin kurulumu. Windows güncellemelerini kapatmadan önce açılması ve kapatılması gereken özellikler. Windows güncellemelerini kapatma. Yeni antivirüs yükleme. Gereksiz Windows uygulamalarını kaldırma. Gereksiz Windows hizmetlerini kapatma. Windows kabuk deneyimlerini kaldırma. HPET Kapatma. Windows görünümünü ve performansını ayarlama. Görsel efektleri ve... İrm "https://christitus.com/win" | iex. PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp bunu yazarak debloat edebilirsiniz. Tweaks kısmından. Eki Görüntüle 219663 Genişletmek için tıkla... Başka var mı GPU 6 vs giriyorduk Regedit sanki?
achelleus Yetkin Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 273 Çözümler 2 Beğeniler 138 21 Ocak 2026 #4 Donanımsal GPU hızlandırma kapatmanızı önermem bazı oyunlarda aksine FPS sorunu yaşatır.
KS KS 1 14381 Uzman Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 759 Çözümler 1 Beğeniler 111 21 Ocak 2026 #5 achelleus dedi: Donanımsal GPU hızlandırma kapatmanızı önermem bazı oyunlarda aksine FPS sorunu yaşatır. Genişletmek için tıkla... Ben kapattım gecikme yaşatıyor diye ama açayım mı?
achelleus dedi: Donanımsal GPU hızlandırma kapatmanızı önermem bazı oyunlarda aksine FPS sorunu yaşatır. Genişletmek için tıkla... Ben kapattım gecikme yaşatıyor diye ama açayım mı?
achelleus Yetkin Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 273 Çözümler 2 Beğeniler 138 21 Ocak 2026 #6 Açık bırakın bir sorun hissederseniz kapatın ama genelde açık bırakılır internette açık ve kapalı halinde videolar var bakabilirsiniz.
Açık bırakın bir sorun hissederseniz kapatın ama genelde açık bırakılır internette açık ve kapalı halinde videolar var bakabilirsiniz.