Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

windowser

Becerikli
Merhaba arkadaşlar,

Windows 11 kullanıyorum ve oyunlarım çok geç açılmaya başladı. Netteki bütün yöntemleri denedim. Daha önce de yaşadım aynı sorunu. Format atarak düzelttim ama tekrar başıma geldi. Formatsız çözmek istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu durumda C diskini KODAK yapma ya da Custom Windows kullanmadan dene.
Sizin daha önce bir yazınız vardı, Windows'ta SSD'yle alakalı bir ayarı kapatınca performans değişebiliyordu. Denediğimde gigabit internetle Steam'den indirme hızı sorunum çözülmüştü. Ayarın adını şimdi hatırlayamıyorum ama sorun ondan kaynaklı olabilir mi?

Her şey Windows 11 geçtikten sonra oldu.
Bu durumda modifiye sürüm kurmayıp dene.

Steam'den indirme hızı sorunum çözülmüştü. Ayarın adını şimdi hatırlayamıyorum ama sorun ondan kaynaklı olabilir mi?
Yazma önbelleği muhtemelen ama bu sorunla hiçbir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.

1748610437618.webp

Bunu da denemiştim hiçbir değişiklik olmadı Recep beyin söylediklerini deneyip tekrar buradan bilgi veririm.

Format attım şu an hiçbir sorun yok kendimce bir çıkarım yaptım Recep beyin dediği gibi bu kodak olan SSD GB olarak belli bir doluluk oranına gelince bu sorunu yapıyor olabilir.

Son düzenleme:
Aynı sorun tekrar başladı. Sanki sorun SSD değil gibi çünkü bilgisayar 10 saniyede yeniden başlayıp açılıyor. Sorun disk olsa açılış da yavaşlar diye düşünüyorum. Windows 10 kurup tekrar denemeyi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör: