25692

Becerikli
Windows'ta sayfa kaydırırken, Chrome'da sayfa kaydırırken görüntüde bir yırtılma ve metinlerde bulanıklaşma efekti oluyor. Yüklediğim videoda ekran kaydı aldım, dikkatli ve yakından bakarsanız sorun gözüküyor. Bu bana normal gibi gelmedi.

Siz sayfa kaydırırken Windows'ta videodaki yerde nasıl bir hissiyat alıyorsunuz görüntüde? Bilgisayar genel olarak tam istediğim akıcılıkta ve hızda değil, yüksek FPS ve normal değerlere rağmen. Yine oyunlarda yüksek FPS'e rağmen tam akıcılık alamıyorum, takılmalar oluyor sanki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitöründe sorun olabilir ben videoda sıkıntı göremedim.

Telefonla çekeceğim ama inanin tuhaflik var ekran karti Galax garantiye göndereceğim bir.

Dışarıdan telefonla çekip at monitör veya GPU sorunu olabilir.
tamamdir bende ekran kartindan suphe ediyorum veya anakart bir fiziksel hasar aldi bilmiyorum baska aciklamasi yok rami 2.5 saat test ettim ssd de oyle sorun yok psu bu tarz akici olmama yirtilma kasma sorununa sebep olur mu

Telefonla çekeceğim ama inanin tuhaflik var ekran karti Galax garantiye göndereceğim bir.

Tamamdir bende ekran kartindan suphe ediyorum veya anakart bir fiziksel hasar aldi bilmiyorum baska aciklamasi yok RAM'i 2.5 saat test ettim SSD de oyle sorun yok PSU bu tarz akici olmama yirtilma kasma sorununa sebep olur mu?

Sanmıyorum, olabilecek şeyler: Ekran kartı, ara bağlantı kablosu, monitör. Bence.

Sanmıyorum, olabilecek şeyler: Ekran kartı, ara bağlantı kablosu, monitör. Bence.
telefon ile cektim ama yakalayamiyor hissedilmiyor videoda. aşağı kaydirirken uygulamalar bulaniklasiyor anlik flulaşiyor yani birde hicbirsekilde akici degil oyunlarda yuksek fps ragmen takilmalar ve kasma oluyor sebebini anliyamadim birturlu onceden boyle degildi kasayi komple kaldirip koyacağım bir kenara hevesimi kacirdi bu iş priz degistirince baya bi duzeldi ama tam olarak eskisi gibi degil iste