Aramızda bolca 11 kullanan var, kimisi aşırı memnun kimisi değil. Çorba gibi bir memnuniyet söz konusu. Aktif olarak kullananlar ve bir dönem kullanıp geri 10'a dönenler sevdikleri ve sevmedikleri şeyleri anlatırsa güzel olur. 10'dan çok sıkıldım çünkü yıllardır kullanıyorum insan bir değişiklik istiyor az biraz.

Şu an 2024 yılında kullanıyorum iyi çalışıyor.

Tamda dediğim gibi oldu, çorba gibi memnuniyet söz konusu. Totra ve birkaç kişinin attığı problemi biliyordum hala düzelmediyse, o zaman kalacağim gibi duruyor 10'da.

Windows 10: Reworked version.

Görünümünü değiştirmişler, ISO boyutunu arttırmışlar. Saçma sapan gereklilikler getirmişler. Ta da! Çöpdows 11.

Adam gibi özellik getirmemeleri yüzünden Windows 11'i sevmiyorum.

Win 11 21H2 sabit kullanıyorsanız fazla bir sorunla karşılaşmazsınız. Ama üst sürümlere çıkınca ufak tefek sorunlar çıkıyor ve can sıkıyor.

Windows 10 dururken Windows 11'in gerekliliğini çok sorguladım, halen sorguluyorum. Ortada ihtiyaç yokken getirilmiş bir güncelleme gibi hissettiriyor. Sırf en güncelini kullanayım diye Windows 11'e geçtim ama işte...

Ben yanlışsam ve gerçekten ihtiyaç vardıysa daha iyi bilenler aydınlatırsa sevinirim. :)

İlk resmi yayından itibaren kullanıyorum ve ilk zamanlarımda (21H2) sorunluydu ama şu an (23H2) bayağı memnunum ve bir sorun ile de karşılaşmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 Yerel hesap kurulumu (Mail adresi, şifre ve her şeyde pin istemesini sevmiyorum. Onun dışında iyi ama kesinlikle mükemmel değil)

Son düzenleyen: Moderatör:
XBox 360 gamepad'i Windows 10'da sorunsuz çalışırken 11'de çalışmıyor mesela. Logitech F710 için de Logitech resmi sitesinde sürücü yok.
Bu tip dış donanımlar için Windows 11 ne yazık ki destek görmüyor.