Windows 11'de sorunlu çalışan sistemin Windows 10'a geçince düzelme sebebi nedir?

Söylediklerin i3 r3 gibi işlemciler olsa veya 3050 4050 gibi gpular olsa haklısın dicem, soğutmam liqud soğutma, psum corsair 750w 80+ bronze, ssdim m2 msi 500gb, fanlarım cougar, anakartım orta segment gaming asus anakart, ramlerim 3200mhz corsair.

Evet top seviye - yayıncıların seviyesinde bir sistem değil ama oyunları gayet rahat oynatan, yüsek FPS veren bir sistemim var. Lakin durum burada CS2 ve Windows 11'in optimizasyonuyla ilgili, windows 11'de sadece CS2'de sorun yaşadığımı dile getirdim, bu oyunu oynarken bunlar bunlar oluyor dedim, yoksa sistemim gayet rahat şekilde & sorunsuz şekilde çalıştırıyor windows 11'i

Windows 11, şimdiye kadar FPS oyunları için kullandığım en kötü işletim sistemi. Anlamsız sorunlar çıkarıyor. Hadi onu geçtim, ofis işlerinde kullandığım PC’de bile düzgün çalışmıyor. 10 LTSC olmasa çoktan Linux’a geçmiştim

Çünkü Windows 11 optimize bir işletim sistemi değil durduğu yerde sisteme yük bindiriyor ve Windows'un yeni işletim sistemi eskisine göre daha çok sisteme yük bindiriyor Windows'un sıradan, hafif yani boş işletim sistemi bile diğer alternatif işletim sistemlerine göre yine sisteme fazla yük bindiriyor Windows 10 da hem sistemin daha rahat çalışır hem de daha fazla performans alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…