Yer
500 Republica
Merhaba. can sıkıcı bir sorunla karşı karşıyayım. Yeni format attığım bilgisayarımda Steam'in stabil sürümünde hiçbir sorun olmadan oyunları açıp oynuyordum. Bu akşam Steam beta sürümünü yüklemek istedim. Ayarlardan betayı seçip Steam'i yeniden başlattım. Sonrasında oyun oynamak istediğimde oyunların açılmadığını gördüm. Oyun çalışıyor görünüyor ama açılmıyor. Durdur işlevi de çalışmıyor. Görev Yöneticisi'nden kapatmak istediğimde Görev Yöneticisi program listesinin yüklenmediğini gördüm. Görev Yöneticisi'ni kapatmaya çalıştığımda ise Görev Yöneticisi yanıt vermemeye başlıyor. Yani çöküyor.

Format atmadan önce de bu sorunla karşılaşmıştım. Steam beta sürümü yıllardır kurulu. Böyle bir şey başıma ilk kez geldi. Format atayım belki düzelir dedim. Beta sürüme geçmeden önce hiçbir sorun yoktu. Beta sürüme geçtim Windows 11 saçmalamaya başladı. Öyle ki, oyun arka planda çalışır vaziyetteyken ve Görev Yöneticisi çökmüş haldeyken bilgisayar ne kapanıyor ne de yeniden başlıyor. Zorla kapatıp açınca Görev Yöneticisi çalışmaya devam ediyor. Ta ki Steam'i açana kadar. Steam'i tamamen silip yeniden yüklediysem de fayda etmedi.

Bu lanet sorunu nasıl çözebilirim? Ne Windows güncellemeleriyle ne de başka bir şeyle bağlantılı. Her türlü onarım ve kaldırma işlemlerini denedim. Sorun tamamen Steam'den kaynaklı.

Son düzenleyen: Moderatör: