Gezegen5

Becerikli
Windows Recall araştırması yaptım yani nereden bakılır cihazda falan diye, Windows 11 en son sürümü kullanıyorum ve Windows Recall'e ait bir şey bulamadım. Acaba bu iptal mi oldu ne oldu acaba sizde var mı?

İkincisi bu özellik var mı bilmiyorum ama yoksa bile ve bir gün kalıcı olursa isteğe bağlı kapatılma özelliği olacak mı? Bir de aldığı ekran görüntüleri sadece kullanıcıların cihazında mı kalacak?

Son düzenleme:
Hocam bu yapay zeka falan değil mi? Bununla alakası olduğunu sanmıyorum. Bir de bahsettiğim Windows Recall yeri ayarlar kısmında gözüküyor internette ama ben böyle bir şey bulamadım.
Bir de ben kullanmıyorum diye Copilot'u uygulamalardan kaldır demiştim. Tam ne işe yaradığını bile bilmiyorum.

Hocam bu yapay zeka falan değil mi? Bununla alakası olduğunu sanmıyorum. Bir de bahsettiğim Windows Recall yeri ayarlar kısmında gözüküyor internette ama ben böyle bir şey bulamadım.
Bir de ben kullanmıyorum diye Copilot'u uygulamalardan kaldır demiştim. Tam ne işe yaradığını bile bilmiyorum.
YZ kullnıyor Recall. Ayarlarda olsa bile açmadan çalışmaz.

Sisteminiz nedir?

YZ kullnıyor Recall. Ayarlarda olsa bile açmadan çalışmaz.

Sisteminiz nedir?
Windows 11 24H2, yeni nesillerden Intel APU işlemci. Google görsellerden bu Recall'in nerede olduğuna baktım ama ayarlarda böyle bir şey bulamadım. Bir ara iptal etmişler falan galiba ama yeni çıkan videolarda haber bakmadım.

12. nesil işlemciymiş. Abim de hatta 13. veya en fazla 14. nesil almak istiyordu bir ara. Detaylı baktım ve Recall ile ilgili bir şey bulamadım cihazda. Videolarda nerede olduğunu gösteriyorlar hatta açıp kapatılıyormuş anladığım kadarıyla ama ben de böyle bir şey yok. Bir ara ertelenmiş galiba emin değilim, böyle bir video da var.

Senin dediğin Copilotu da ne işe yaradığını bilmediğim için uygulamalardan kaldır demiştim. Acaba bu Recall Intel'in 15. nesil ama diğer adını unuttum ismi değişmişti bu son çıkan nesil işlemcilerinde mi var acaba?

Benim cihazda sadece "etkinlik geçmişini kaydet" yeri var ve bunu zaten kapatmıştım.