Fiyaa_x

Üyecik
Merhaba ben Yağız. Bundan birkaç gün önce bilgisayarımdaki Bluetooth'umda sorunlar yaşamaya başladım. Taskbar'daki menü çalışıyordu ancak Bluetooth çalışmıyordu. Bundan dolayı Bluetooth sürücülerimi sil yükle yaptıktan sonra Windows Bluetooth servislerini yeniden başlattım ve en sonunda sorunu çözdüm. Ancak şu anda yeni bir problemim var. (belki yardımcı olur diye geçmişini anlattım)

Şu anda sağ alttaki (görev çubuğundaki) Wi-Fi-ses-batarya menüsüne tıkladığımda tamamen siyah bir ekran geliyor (görsel-1) ve daha sonrasında 5-10 saniye sonra kendi kendine kapanıyor. Hala daha çözüm bulamadım

Ayrıca Windows Sürümüm tamamen günceldir

Denediğim ancak işe yaramayan çözümler:
  • Görev Yöneticisi'nden "Windows gezginini" yeniden başlatmak.
  • Windows servislerinden "radyo yönetimi hizmetini" ve "cng anahtarını" yeniden başlatıp çalışmasını otomatik yapmak.
  • Windows onarım hizmetlerini kullanmak örneğin "DISM.exe /online /cleanup-image /restorehealth" ve "SFC /scannow" gibi
  • Windowsda admin olarak yeni bir kullanıcı hesabı açmak
Yardımcı olursanız çok sevinirim :)

(Görsel-1)
1758139662069.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben Yağız. Bundan birkaç gün önce bilgisayarımdaki Bluetooth'umda sorunlar yaşamaya başladım. Taskbar'daki menü çalışıyordu ancak Bluetooth çalışmıyordu. Bundan dolayı Bluetooth sürücülerimi sil yükle yaptıktan sonra Windows Bluetooth servislerini yeniden başlattım ve en sonunda sorunu çözdüm. Ancak şu anda yeni bir problemim var. (belki yardımcı olur diye geçmişini anlattım)

Şu anda sağ alttaki (görev çubuğundaki) Wi-Fi-ses-batarya menüsüne tıkladığımda tamamen siyah bir ekran geliyor (görsel-1) ve daha sonrasında 5-10 saniye sonra kendi kendine kapanıyor. Hala daha çözüm bulamadım

Ayrıca Windows Sürümüm tamamen günceldir

Denediğim ancak işe yaramayan çözümler:
  • Görev Yöneticisi'nden "Windows gezginini" yeniden başlatmak.
  • Windows servislerinden "radyo yönetimi hizmetini" ve "cng anahtarını" yeniden başlatıp çalışmasını otomatik yapmak.
  • Windows onarım hizmetlerini kullanmak örneğin "DISM.exe /online /cleanup-image /restorehealth" ve "SFC /scannow" gibi
  • Windowsda admin olarak yeni bir kullanıcı hesabı açmak
Yardımcı olursanız çok sevinirim :)

(Görsel-1)
Eki Görüntüle 185820
Sorunun çözümü için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

1. Grafik Sürücülerini Güncelle:
- Başlat menüsüne sağ tıklayıp "Aygıt Yöneticisi"ni aç.
- "Ekran kartları" bölümünü genişlet.
- Grafik kartına sağ tıkla ve "Sürücüyü güncelle" seçeneğini seç.

2. Windows Update Kontrolü:
- Ayarlar > Güncelleme ve Güvenlik > Windows Update sekmesine git ve güncellemeleri kontrol et.
- Tüm güncellemeleri yükle.

3. Hızlı İletişim Menüsü Ayarlarını Sıfırla:
- Başlat > Ayarlar > Sistem > Bildirimler ve Eylemler bölümüne git.
- "Hızlı İletişim'i aç" veya "Hızlı İletişim'i kapat" seçeneğini değiştirip yeniden başlat.

4. Kayıt Defteri Düzenle:
- Başlat menüsüne "regedit" yaz ve Enter tuşuna bas.
- Aşağıdaki yola git: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer
- Sağ tık yaparak yeni bir DWORD (32-bit) değeri oluştur ve adını "NoToastApplication" olarak belirle. Değerini 0 olarak ayarla.

5. Güvenli Modda Başlat:
- Bilgisayarını yeniden başlatarak Güvenli Modda aç. (Başlangıçta F8 veya Shift + F8 tuşlarına basarak)
- Sorunun burada devam edip etmediğini kontrol et.

6. Sistem Geri Yükleme:
- Eğer sorun devam ediyorsa, Ayarlar > Güncelleme ve Güvenlik > Kurtarma sekmesine gidip sistem geri yükleme yapmayı deneyebilirsin.

Bu adımlardan birini uyguladıktan sonra durumu kontrol et. Herhangi bir hata veya geri bildirim olursa bildirebilirsin.