Detaylar
Kim cevapladı?Aygit yoneticisi'nde ag aygitlarinda wi fi bagdastirici gorunuyor mu? Bilgisayar hakkinda daha fazla bilgi verir misiniz? Notebook mu, PC mi? PC ise PCIe wi fi kart mi taktiniz USB mi kullaniyorsunuz? USB ise baska USB yuvaya taktiniz mi aliciyi?
demjr
Becerikli
GameGaraj R9T Slayer modeline sahibim. USB geliyor driverlar. Hepsini yükledim ama gelmiyor Wi-Fi simgesi.Aygıt Yöneticisi'nde ag aygitlarinda Wi-Fi bagdastirici gorunuyor mu? Bilgisayar hakkinda daha fazla bilgi verir misiniz? Notebook mu, PC mi? PC ise PCI-e Wi-Fi kart mi taktiniz USB mi kullaniyorsunuz? USB ise baska USB yuvaya taktiniz mi aliciyi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Hem BT'ta hem network kontrolcude unlem var. Arizalanmis olabilir. Isletim sistemindeki hata da olabilir. Ubuntu Live indirip onu yazin USB'ye, onunla acin sistemi, bakalim gorecek mi? O da gormezse servise gondermeniz gerekeblir.
Unutmadan notebook darbe aldiysa, dustuyse vb yerinden oynamis olabilir.
demjr
Becerikli
İşletim sisteminde sorun olduğunu düşünüyorum. Sıfır windows kurayım mi?Hem BT'ta hem network kontrolcude unlem var. Arizalanmis olabilir. Isletim sistemindeki hata da olabilir. Ubuntu Live indirip onu yazin USB'ye, onunla acin sistemi, bakalim gorecek mi? O da gormezse servise gondermeniz gerekeblir.
Hocam daha dün WiFi vardı. Format attık böyle oldu ya. Laptopu zaten yerinden oynamıyorum.Hem BT'ta hem network kontrolcude unlem var. Arizalanmis olabilir. Isletim sistemindeki hata da olabilir. Ubuntu Live indirip onu yazin USB'ye, onunla acin sistemi, bakalim gorecek mi? O da gormezse servise gondermeniz gerekeblir.
Siz bilirsiniz ama Windows kurmak Linux ISO'su indirmekten uzun surmez mi? Hem sonucu da kesin degil.İşletim sisteminde sorun olduğunu düşünüyorum. Sıfır windows kurayım mi?
Hocam daha dün WiFi vardı. Format attık böyle oldu ya. Laptopu zaten yerinden oynamıyorum.
demjr
Becerikli
Hocam ben windows kullanıcısıyım ondan dolayı.Siz bilirsiniz ama Windows kurmak Linux ISO'su indirmekten uzun surmez mi? Hem sonucu da kesin degil.
Live olanlar bilgisayar kurulmuyor zaten. USB uzerinden calisiyor. Bu arada kullandiginiz surucuyu Game Garage'dan mi indirdiniz? Benzer isimli bir kac model var. Yanlis alt modele ait olani indirmis olabilir misiniz?
demjr
Becerikli
Hocam USB'yi GameGaraj gönderiyor yanında. USB'nin içindeki sürücüleri kurdum.Live olanlar bilgisayar kurulmuyor zaten. USB uzerinden calisiyor. Bu arada kullandiginiz surucuyu Game Garage'dan mi indirdiniz? Benzer isimli birkaç model var. Yanlış alt modele ait olani indirmis olabilir misiniz?
Hocam indirmek istiyorum belki buradakiler daha güncelledir diye. Şu Google Drive 24 saat bekleyin hatası veriyor.Live olanlar bilgisayar kurulmuyor zaten. USB uzerinden calisiyor. Bu arada kullandiginiz surucuyu Game Garage'dan mi indirdiniz? Benzer isimli birkaç model var. Yanlış alt modele ait olani indirmis olabilir misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Belki USB'deki surucu bozulmustur. Kasa altindaki tam modele bakip siteden indirin isterseniz. Bir de onu deneyin. Sorun devam ederse Lİnux Live ile denersiniz. Nasil olsa yarina kadar servisle gorusemeyeceksiniz.Hocam usb gönderiyor game garaj yanında. Usb nin içindeki sürücüleri kurdum ben.
Sizinki tam olarak hangi model. Ben de deneyeyim. Indirebilirsem baska dosya paylasim sitesine yuklerim, oradan alirsiniz.Hocam USB'yi GameGaraj gönderiyor yanında. USB'nin içindeki sürücüleri kurdum.
Hocam indirmek istiyorum belki buradakiler daha güncelledir diye. Şu Google Drive 24 saat bekleyin hatası veriyor.