Windows 11'de Wi-Fi simgesi kayboldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan demjr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 276
  • Etiketler Etiketler
    wi-fi yok

demjr

Becerikli
Wi-Fi logosu bir türlü gelmiyor. Güncelleme ve sürücü yükleme işlemi yaptığım halde gelmiyor.

Aygit yoneticisi'nde ag aygitlarinda wi fi bagdastirici gorunuyor mu? Bilgisayar hakkinda daha fazla bilgi verir misiniz? Notebook mu, PC mi? PC ise PCIe wi fi kart mi taktiniz USB mi kullaniyorsunuz? USB ise baska USB yuvaya taktiniz mi aliciyi?

GameGaraj R9T Slayer modeline sahibim. USB geliyor driverlar. Hepsini yükledim ama gelmiyor Wi-Fi simgesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem BT'ta hem network kontrolcude unlem var. Arizalanmis olabilir. Isletim sistemindeki hata da olabilir. Ubuntu Live indirip onu yazin USB'ye, onunla acin sistemi, bakalim gorecek mi? O da gormezse servise gondermeniz gerekeblir.

Unutmadan notebook darbe aldiysa, dustuyse vb yerinden oynamis olabilir.

İşletim sisteminde sorun olduğunu düşünüyorum. Sıfır windows kurayım mi?

Hocam daha dün WiFi vardı. Format attık böyle oldu ya. Laptopu zaten yerinden oynamıyorum.

İşletim sisteminde sorun olduğunu düşünüyorum. Sıfır windows kurayım mi?

Hocam daha dün WiFi vardı. Format attık böyle oldu ya. Laptopu zaten yerinden oynamıyorum.
Siz bilirsiniz ama Windows kurmak Linux ISO'su indirmekten uzun surmez mi? Hem sonucu da kesin degil.

Hocam USB'yi GameGaraj gönderiyor yanında. USB'nin içindeki sürücüleri kurdum.

Hocam indirmek istiyorum belki buradakiler daha güncelledir diye. Şu Google Drive 24 saat bekleyin hatası veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam usb gönderiyor game garaj yanında. Usb nin içindeki sürücüleri kurdum ben.
Belki USB'deki surucu bozulmustur. Kasa altindaki tam modele bakip siteden indirin isterseniz. Bir de onu deneyin. Sorun devam ederse Lİnux Live ile denersiniz. Nasil olsa yarina kadar servisle gorusemeyeceksiniz.

Hocam USB'yi GameGaraj gönderiyor yanında. USB'nin içindeki sürücüleri kurdum.

Hocam indirmek istiyorum belki buradakiler daha güncelledir diye. Şu Google Drive 24 saat bekleyin hatası veriyor.
Sizinki tam olarak hangi model. Ben de deneyeyim. Indirebilirsem baska dosya paylasim sitesine yuklerim, oradan alirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…