Aygit yoneticisi'nde ag aygitlarinda wi fi bagdastirici gorunuyor mu? Bilgisayar hakkinda daha fazla bilgi verir misiniz? Notebook mu, PC mi? PC ise PCIe wi fi kart mi taktiniz USB mi kullaniyorsunuz? USB ise baska USB yuvaya taktiniz mi aliciyi?
Aygıt Yöneticisi'nde ag aygitlarinda Wi-Fi bagdastirici gorunuyor mu? Bilgisayar hakkinda daha fazla bilgi verir misiniz? Notebook mu, PC mi? PC ise PCI-e Wi-Fi kart mi taktiniz USB mi kullaniyorsunuz? USB ise baska USB yuvaya taktiniz mi aliciyi?
Hem BT'ta hem network kontrolcude unlem var. Arizalanmis olabilir. Isletim sistemindeki hata da olabilir. Ubuntu Live indirip onu yazin USB'ye, onunla acin sistemi, bakalim gorecek mi? O da gormezse servise gondermeniz gerekeblir.
Unutmadan notebook darbe aldiysa, dustuyse vb yerinden oynamis olabilir.
Hem BT'ta hem network kontrolcude unlem var. Arizalanmis olabilir. Isletim sistemindeki hata da olabilir. Ubuntu Live indirip onu yazin USB'ye, onunla acin sistemi, bakalim gorecek mi? O da gormezse servise gondermeniz gerekeblir.
Live olanlar bilgisayar kurulmuyor zaten. USB uzerinden calisiyor. Bu arada kullandiginiz surucuyu Game Garage'dan mi indirdiniz? Benzer isimli bir kac model var. Yanlis alt modele ait olani indirmis olabilir misiniz?
Live olanlar bilgisayar kurulmuyor zaten. USB uzerinden calisiyor. Bu arada kullandiginiz surucuyu Game Garage'dan mi indirdiniz? Benzer isimli birkaç model var. Yanlış alt modele ait olani indirmis olabilir misiniz?
Live olanlar bilgisayar kurulmuyor zaten. USB uzerinden calisiyor. Bu arada kullandiginiz surucuyu Game Garage'dan mi indirdiniz? Benzer isimli birkaç model var. Yanlış alt modele ait olani indirmis olabilir misiniz?
Belki USB'deki surucu bozulmustur. Kasa altindaki tam modele bakip siteden indirin isterseniz. Bir de onu deneyin. Sorun devam ederse Lİnux Live ile denersiniz. Nasil olsa yarina kadar servisle gorusemeyeceksiniz.