Detaylar
Kim cevapladı?KakaoluKekAdam
Yetkin
WinUTIL ile kaldırabilirsin.
AceTeq 15
Üstün
Windows işletim sistemi nasıl debloat edilir?
Arkadaşlar selam, böyle bir kış gecesinde nacizane dolu Windows'unuzdaki gereksiz çoğu şeyi nasıl silip süpürebileceğinizi çok kısaca değinerek anlatacağım.Öncelikle bu debloat etme dediğim yöntem, normal işte videolarda izlediğiniz FPS arttırma ayarları tazı şeylerden çok gerçekten dip bir temizlik içeriyor.
Bu işleme başlarken öncelikle bahsedeyim, ben Chris Titus Tech'in scriptini kullanacağım, siz istediğiniz veya öğreneceğiniz başka scriptler görürseniz onlarla da deneyebilirsiniz.
Kullandığımız programın kaynak kodu....
- umut
- Forum: Windows 11
iemralan
Uzman
GitHub - hellzerg/optimizer: The finest Windows Optimizer ilacı budur. Ama yedek almayı unutmayın.
KayseriL3e 80
Üstün
HiBit Uninstaller ben bunu kullanıyorum. O O Appbuster olan da iş görür.
Silinebilir uygulamaları direkt ayarlar uygulamalardan silebilirsin onun dışında eğer low bir sistemin yok ise sistem bileşenleri yani silinemeyen uygulamaları silme (edge, webview vs.) zamanla sistemde problem yaratabilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
umut.dll
Becerikli
Silinebilir uygulamaları direkt ayarlar uygulamalardan silebilirsin onun dışında eğer Low bir sistemin yok ise sistem bileşenleri yani silinemeyen uygulamaları silme (Edge, WebView vs.) Zamanla sistemde problem yaratabilir.
Tiny10 gibi bir sürümü var mı onu kurayım? Tiny10'da neredeyse hiçbir program yoktu herhalde.
Son düzenleyen: Moderatör:
Christitus un winutil toolunu kullanarak kendin arındırılmış bir windows oluşturabilirsin dostum videodaki adımları takip etTiny10 gibi bir sürümü var mı onu kurayım? Tiny10'da neredeyse hiçbir program yoktu herhalde.