Windows 11 25H2 kullanıyorum. Windows 11 ilk çıktığı zamanlar sorunlu bir işletim sistemiydi evet ama çoğu şeyler düzeldi ve ben inadına düzeleceğini bile bile Windows 11 kullanmaya devam ettim ki işletim sistemine de ekstra alışmak için. Copilot'u ben kaldırdım isteğe göre kaldırabiliyorsunuz. Düşük sistemlerde özellikle Copilot uygulaması sistemi yavaşlatabiliyor. Ama alıştığınız zaman emin olun bütün her şeyi kullanabiliyorsunuz. Bende zamanında Windows 10 kullandığım için geri dönmek istedim sonra desteği kesecek diye 11 kullanmaya devam ettim.

Her zaman en güncel sürümü kullanmak en iyisidir. Windows 10 kullanırsınız deli gibi oyun oynarsınız arşiv yaparsınız sonra bir anda Steam ve diğer platformlar desteği keser uğraşırsınız (misal). Ben alıştığım için şimdi Windows 10'u bile aramıyorum.

Her zaman en güncel sürümü kullanmak en iyisidir. Windows 10 kullanırsınız deli gibi oyun oynarsınız arşiv yaparsınız sonra bir anda Steam ve diğer platformlar desteği keser uğraşırsınız (misal). Ben alıştığım için şimdi Windows 10'u bile aramıyorum.
Böyle bir şeyin yaşanmasına 10 yıllar var daha. Ayrıca desteğin kesilmesi demek, uygulamaların çalışmayacağı anlamına gelmiyor. Windows 7'de bile Steam çalışmaya devam ediyor hâlâ.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11'i betadan beri kullanıyorum. Şuanda da 25H2 yüklü. Bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. 1. sorun arkadaşın dediği gibi 1 saniye bile sürmüyor. Windows 12 yoluna giriyor halen Windows 10'ta ısrar eden var. Kendileri bilir.

Bugüne kadar hiç sorun yaşamadım.
Sorun yaşamana gerek yok, bu postlar sayesinde sorunlu bir işletim sistemi kullandığının farkına varıyorsun, belki ses çıkarırsın da Microzort düzeltir ama nerede, casual user dediğimiz kitle Windows 11 kullanıcılarının %90'ını oluşturduğu için kimsenin umrunda değil. :D:D

Sorun yaşamana gerek yok, bu postlar sayesinde sorunlu bir işletim sistemi kullandığının farkına varıyorsun, belki ses çıkarırsın da Microzort düzeltir ama nerede, casual user dediğimiz kitle Windows 11 kullanıcılarının %90'ını oluşturduğu için kimsenin umrunda değil. :D:D
Senin tahmin etmediğin kadar donanım ve yazılım bilgim var. Ancak, genellikle evet, casual olarak kullanıyorum.

Önemli olan gözleri kırpmadan bakarak samanlıkta iğne aramak gibi sorun aramak değildir.

Ne oyun konusunda, ne de genel kullanımda hiç yaşamadım. Microsoft babamın şirketi mi de savunayım? Windows'u seviyorum. Sevmiyeyen gitsin linux macos kullansın.

Windows 10 çıktı kaç yıl oldu halen 8.1 de ısrar edenler öyle ya da böyle geçti. Seni rahatsız ediyorsa 10'da kal.

Artık şu forumlarda Windows 11'e geçilir mi? Soruları herkesi sıktı. 12 gelecek halen geçilir mi diyorlar.

Artık şu forumlarda Windows 11'e geçilir mi? Soruları herkesi sıktı. 12 gelecek halen geçilir mi diyorlar.
Neyse ki bu post, öyle bir post değil.

Önemli olan gözleri kırpmadan bakarak samanlıkta iğne aramak gibi sorun aramak değildir.
Var olan sorunları görmezden gelmek yerine dile getirmek gerekiyor, yoksa bu sorunların katlanarak artması olası.

Ne oyun konusunda, ne de genel kullanımda hiç yaşamadım. Microsoft babamın şirketi mi de savunayım? Windows'u seviyorum. Sevmiyeyen gitsin linux macos kullansın.
Kimse sana savunuyorsun demiyor, ancak var olan sorunları görmezden gelmemen lazım. Sen bu sorunlarla karşılaşmıyorsun diye böyle bir sorunun varlığı ortadan kalkmıyor.

Windows 10 çıktı kaç yıl oldu halen 8.1 de ısrar edenler öyle ya da böyle geçti. Seni rahatsız ediyorsa 10'da kal.
Çünkü 8.1 ile 10 arasında büyük farklar vardı dostum, Windows 10 ile 11 arasındaki değişiklikler gibi sadece görsellikten ibaret değildi. 8.1'den 10'a geçince çekirdek bile değişti, 10 ile 11 arasında fark bile yok. :D