Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emilbreivik

Uzman
Windows 11'i hiç beğenmedim ve tekrardan 10 Pro'ya geçmek istiyorum. Fakat ISO dosyasını bulamadım Windows 10'un. Güncel olarak ISO dosyasının linkini atabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Direkt link olarak isterseniz 24 saatlik bir indirme linki oluşturdum:
Windows 10 22H2 Turkish

Bu uygulama ile de Windows 10 için ISO dosyası oluşturabilirsiniz:
Sadece merakımdan soruyorum. Windows 11'den neden Windows 10'a geçmek istiyorsunuz?

Ben de Windows 10'dan Windows 11'e geçme düşüncesindeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece merakımdan soruyorum. Windows 11'den neden Windows 10'a geçmek istiyorsunuz?

Ben de Windows 10'dan Windows 11'e geçme düşüncesindeyim.

Windows 10'a alıştığım için karmaşık geldi bana. Windows 10'da neyin nerede olduğunu bildiğim için rahattım ama bu uğraştırıyor biraz. Bir de performans kaybı olduğunu söyleyenler vardı win 11'de. O yüzden hiç heyecan aramadan geri dönmek istedim.

Windows 10 22H2 Turkish

Son düzenleme:
Çözüm
Windows 10 22H2 Turkish

Ben Şu siteden ''Windows 10 yükleme medyası oluşturma'' kısmının altındaki yerden 'MediaCreationTool'' isimli dosyayı indirdim. Aşağıdaki videodaki gibi windows 10 isosu indirip geçiş yapsam sorun olur mu peki? Doğru dosyayı indirmiş miyim bu arada.

Hocam bir de kusura bakmayın bu tarz konularda bilgim yok o yüzden bu tarz basit şeyleri bile sorma ihtiyacı duyuyorum.

Doğru dosyayı indirmiş miyim bu arada?
Evet, benim dediğim ikinci yöntemi yapmışsınız.

Aşağıdaki videodaki gibi Windows 10 ISO'su indirip geçiş yapsam sorun olur mu peki?
Bu yöntem ne kadar doğru çalışıyor emin değilim. Genelde bu yöntemi yükseltme yaparken kullanıyoruz. Düşürme işleminde tüm sistem dosyaları silinmeyebilir ve sıkıntı çıkarabilir. En iyisi USB üzerinden temiz kurulum yapmak.

Ben Şu siteden ''Windows 10 yükleme medyası oluşturma'' kısmının altındaki yerden 'MediaCreationTool'' isimli dosyayı indirdim. Aşağıdaki videodaki gibi windows 10 isosu indirip geçiş yapsam sorun olur mu peki? Doğru dosyayı indirmiş miyim bu arada.

Hocam bir de kusura bakmayın bu tarz konularda bilgim yok o yüzden bu tarz basit şeyleri bile sorma ihtiyacı duyuyorum.

media creation tool bozuk kesin olarak bozuk.
Usb yi görmüyor rufus ile ayarladığımda.

Son düzenleme:
media creation tool bozuk kesin olarak bozuk.
Usb yi görmüyor rufus ile ayarladığımda.

Bir arkadaş daha söylemişti media creation ile kurarsam sorun çıkabileceğini. Ben de o yüzden temiz win 10 kurulumu yaptım ve şu anlık bir sorun yok.

Bir arkadaş daha söylemişti media creation ile kurarsam sorun çıkabileceğini. Ben de o yüzden temiz win 10 kurulumu yaptım ve şu anlık bir sorun yok.
ben de denedim iso yu görmedi çıldırdım. bende bu dosyayla kurulum yaptım.

ben de denedim iso yu görmedi çıldırdım. bende bu dosyayla kurulum yaptım.

Her şeyi videoya göre yaptıysanız sorun olmaması lazım. Ben kurmadan önce USB'deki tüm dosyaları silip sıfırlamıştım, ondan sonra ayarlamıştım videoyla beraber.