Forumda sürekli aynı konu açılıyor. Bence bu konuya bir çözüm bulunmalı. Bu çözüm, sabit bir konu olabilir. Bu konu dışında başka aynı konu açılmamalı. Yeni konu açacaklar, bu sabit konuya yönlendirilmeli. Peki, bu konu ne olabilir? Örneğin, "Windows 11 vs Windows 10" ya da direkt "Windows 11'e geçilmeli mi?" gibi bir konu olabilir.
Bence bu sorunun böyle sorulması mantıksız. Kişi, örneğin Windows 11'e geçiyor ve gözle görülür bir performans sorunu yaşıyorsa, bununla ilgili bir konu açılır, çözüm verilir. Ya da nasıl geçeceğini bilmiyordur, sistemi desteklemiyordur ve ona göre belirli ayarlar yapılması gerekir; bunda da sorun yok. Ancak bu konular genel hatlarıyla birbirinin aynısı. Pek de bir fark göremiyorum ben. Hep aynı dertten şikayetçi oluyorlar: "Çok yavaş, vesaire, vesaire..." Eee, o zaman kullanma Windows'u, başka işletim sistemine geç. Aynı konu 100 kere açılınca bir değişim olmuyor.
Herkes aynı senaryo ile sormuyor ki bu soruyu. Biri gelir @HDDKullanıyorum acaba çok mu ağır olur der, biri gelir Valorant'tan bahseder, biri gelir ben halen tarih öncesi işlemci kullanıyorum der, biri gelir Windows 7'den Windows 10 yerine direkt Windows 11'e zıplar
Forumda sürekli aynı konu açılıyor. Bence bu konuya bir çözüm bulunmalı. Bu çözüm, sabit bir konu olabilir. Bu konu dışında başka aynı konu açılmamalı. Yeni konu açacaklar, bu sabit konuya yönlendirilmeli. Peki, bu konu ne olabilir? Örneğin, "Windows 11 vs Windows 10" ya da direkt "Windows 11'e geçilmeli mi?" gibi bir konu olabilir.
Bu bakış açısına göre, "X konusu onaylanmasın" konuları da onaylanmasın. Windows 11 hakkında merak ettiği şeyler vb. olabilir, özetle mantıksız bir öneri bence .