Windows 10'da çatır çatır akıyordum oyunlara, bu illet rezil 11'e geçince artık hiçbir crack oyun açılmıyor. RE4 Remake yükledim 2 farklı yerden, ikisinde de tepki vermiyor oyun. Denemek amaçlı 1-2 oyun daha indirdim onlarda da tık yok. Yok mu bunun bir çözümü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10'da çatır çatır akıyordum oyunlara, bu illet rezil 11'e geçince artık hiçbir crack oyun açılmıyor. RE4 remake yükledim 2 farklı yerden, ikisinde de tepki vermiyor oyun. Denemek amaçlı 1-2 oyun daha indirdim onlarda da tık yok. Yok mu bunun bir çözümü?

Crack'ler silinmiş hocam eğer crack yapma imkanınız yoksa (yani ayrı crack dosyanız yoksa yedek) oyunu silip tekrardan yüklemeniz gerek.

Bu iki redist paketini kurmayı dener misin? Ayrıca indirdiğin korsan oyunun dosyalarının arasında da "_redist" tarzı klasörler varsa onun içindekileri de kur.

Windows Defender'ın özellikle korsan içeriklerde False-Positive oranı son derece yüksek. Belki oyunu korsan bir şekilde çalıştırmaya yarayan modifiyeli dosyaları karantinaya alıyordur Defender.

Bunun dışında @14925 hocamın attığı paketler kurulu değilse ondan olabilir.

Windows 10'da çatır çatır akıyordum oyunlara, bu illet rezil 11'e geçince artık hiçbir crack oyun açılmıyor. RE4 remake yükledim 2 farklı yerden, ikisinde de tepki vermiyor oyun. Denemek amaçlı 1-2 oyun daha indirdim onlarda da tık yok. Yok mu bunun bir çözümü?

Oyunu yüklerken, hatta oyunu oynarken, Defender kapalı olması gerekıyor çoğu oyunda.

Windows Defender'ın özellikle korsan içeriklerde False-Positive oranı son derece yüksek. Belki oyunu korsan bir şekilde çalıştırmaya yarayan modifiyeli dosyaları karantinaya alıyordur Defender.

Bunun dışında @14925 hocamın attığı paketler kurulu değilse ondan olabilir.

Oyunu yüklerken, hatta oyunu oynarken, Defender kapalı olması gerekıyor çoğu oyunda.

Windows 10'da full açıktı sorun olmuyordu olsa bile bildirim geliyordu.

Bu iki Redist paketini kurmayı dener misin? Ayrıca indirdiğin korsan oyunun dosyalarının arasında da "_redist" tarzı klasörler varsa onun içindekileri de kur.

Kurdum fakat oyun halen açılmıyor. Siyah pencereli ekranda 1-2 saniye gözüküyor, sonra kapanıyor. Şu an tek oyun RE4 yüklü olduğu için onda deneyebildim fakat oyunu Windows 10'da denediğimde sorunsuz açılıyordu, Windows 11'e geçtikten sonra açılmıyor. 2 ayrı siteden denedim. Torrent olarak indiriyorum bu arada.

Şu an oyun setupunu Windows Defender kapalı olarak tekrar kuruyorum bakalım açılacak mı.

Tabii ki açılmadı. Windows 11 öven birisi görürsem iyi şeyler olmayacak artık...

Son düzenleyen: Moderatör: