Detaylar
Kim cevapladı?RoaringLion
Üstün
Windows 11 23H2, Windows 10 çalıştıran bir bilgisayardan yükseltmek için geçmek şart değil. Format atılacaksa, yeni sistem toplanıyorsa geçilir. Sorun yaşamıyorum gibi bir şey.
60 Hz bir ekran varsa geçme, özellikle başlat menüsü 30 Hz gibi kasarak açılıyor. Yüksek Hz kullanıyorsan akıcı, geçilebilir. 60 Hz'de cidden sıkıntılı. Windows 10 ile 60 Hz kullandığımda gayet akıcı her şey, 11'de leş gibi. 75 Hz'e çektiğimde bile inanılmaz derecede fark ediyor 11'de.
Onun dışında başlat menüsü ilk tıkladığında kasarak açılıyor, daha sonra akıcı hale geliyor. Klasörlerde fareyle çoklu dosya seçimi yaparken ilk seçimde kasıyor, sonra düzeliyor. Sağ tık menüsü bazen 2-3 sn gecikmeli geliyor.
İşletim sistemi bence çöp ama güncellik ve görünüm açısından beğendiğim için kullanıyorum.
Onun dışında başlat menüsü ilk tıkladığında kasarak açılıyor, daha sonra akıcı hale geliyor. Klasörlerde fareyle çoklu dosya seçimi yaparken ilk seçimde kasıyor, sonra düzeliyor. Sağ tık menüsü bazen 2-3 sn gecikmeli geliyor.
İşletim sistemi bence çöp ama güncellik ve görünüm açısından beğendiğim için kullanıyorum.
Donanımınız iyiyse geçin. Ortalama ise Windows 10’nun destek sonunu bekleyin.Öncelikle herkese selam. Sizce Windows 11 ne kadar ilerleme kaydetti, geçilir mi? Eskisi gibi donanım sorunları vs. devam ediyor mu? Geçecek arkadaşlara tavsiyeleriniz nelerdir?
Yeni konular
-
-
FPS oyunları için hangi OLED monitör alınmalı?
- Teknopatici
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS TUF A16 | R7 260 & RTX 5060 laptop 51.764 TL!
- Caner Uncu
-