Detaylar
Kim cevapladı?Cengiz
Uzman
Şehsuvar Kementoğlu
Başarılı
Son raddeye kadar Win 10'dayız abi.
Windows 11, dayatma ürünüdür de ondan. Windows 10 yine sade biraz. Windows 11'e göre çok hafif ve hızlı.
yusufumm07
Üstün
Şuan çok iyi tabi senin sistemin ne ? O da önemli güncel bir sistemde rahat çalışır Windows 11
RockyHighway79
Üstün
Artık geçmek lazım.
NexusTS
Yetkin
- Makaleler
- 1
7 Ay Dev sürümünde kaldım son güncellemelerle oyunlarda FPS'in hayvan gibi düştüğü için ve Format atayım dedim hazır format atarken de Windows 10 kurayım dedim hayat var mış Bağlam menüsünün açılışı sistemin tepkisi Dosya Gezgininin açılış hızı Başlat menüsünün kasmadan açılması hayat var mış. Windows 11 Dev kanalını özlediğim için tekrardan Dev kanalını sıfırdan ISO ile yükledim Bağlam menüsü 2-3 saniye gecikmeli geliyor. Başlat menüsünü açarken arada kasmalar oluyor. Oyunlarda problem yok şu an.
Microsoft geçte olsa yavaşlığın farkına vardı belki 25H2 çıkana kadar genelde herkeste olan bu yavaşlık animasyon kaynaklı kasma sorunlarını çözebilirler.
Microsoft geçte olsa yavaşlığın farkına vardı belki 25H2 çıkana kadar genelde herkeste olan bu yavaşlık animasyon kaynaklı kasma sorunlarını çözebilirler.
RockyHighway79
Üstün
Yavaşlığın farkına varmadılar, yavaş olduğunu biliyorlar zaten. Windows 11 ömrünün sonuna geldiğinde bile yavaş olacak.7 Ay Dev sürümünde kaldım son güncellemelerle oyunlarda FPS'in hayvan gibi düştüğü için ve Format atayım dedim hazır format atarken de Windows 10 kurayım dedim hayat var mış Bağlam menüsünün açılışı sistemin tepkisi Dosya Gezgininin açılış hızı Başlat menüsünün kasmadan açılması hayat var mış. Windows 11 Dev kanalını özlediğim için tekrardan Dev kanalını sıfırdan ISO ile yükledim Bağlam menüsü 2-3 saniye gecikmeli geliyor. Başlat menüsünü açarken arada kasmalar oluyor. Oyunlarda problem yok şu an.