Kendin de yapabiliyorsun NTlite diye bir program var çok basit.Modlu ISO nedense bana çok garip geliyor yani editlenmis içinden bir şeyler silinmis düsünsene insanı modluyorlar parçaları çıkarıyorlar örnek bağısıklık sistemi nasıl olurdu mesela kendini savunamaz değil mi o yüzden genelde hiçbir arkıma ya da kisiye modlu ISO önermiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Meksii3o3o3
Çalışkan
Kendin de yapabiliyorsun NTLite diye bir program var çok basit.
Çok sıkıntı ya ne bileyim yanlış bir şeyi silersek bir DLL falan bakmak gerek tabi.
Çok sıkıntı ya ne bileyim yanlış bir şeyi silersek bir DLL falan bakmak gerek tabii.
Güvenilir modlu Windows da var mesela reviOS güvenilir açık kaynak bir tehdit varsa kaynak kodundan bakılabilir.
Ghost Spectre superlite kullanıyorum kapalı kaynak onda bile bir sorun yaşamadım eger yasasan bile ghost toolbox diye araç var gerekli bileşenleri yükleyebiliyorsun.
Çok sıkıntı ya ne bileyim yanlış bir şeyi silersek bir DLL falan bakmak gerek tabii.
Bir şey olmaz nben öyle 80 işlemlere kadar düşürdüm he tabii bazı servisler gerekli olabilir kullanıcıya göre.
Meksii3o3o3
Çalışkan
Bir şey olmaz nben öyle 80 işlemlere kadar düşürdüm he tabii bazı servisler gerekli olabilir kullanıcıya göre.
Sen bir de macOS kullanıyorsun profilinde öyle gözüküyor yani macOS kullanan birisi bunları yapması kullanması saçma siz örgürlüğü sevmezsiniz benim bildiğim iPhone cihazlar hep katı kısıtlı.
Sen bir de macOS kullanıyorsun profilinde öyle gözüküyor yani macOS kullanan birisi bunları yapması kullanması saçma siz örgürlüğü sevmezsiniz benim bildiğim iPhone cihazlar hep katı kısıtlı.
macOS kullanmadım mağazadan baktım o kadar iOS katı kapalı öyle kullanıyorum al satlık yapmasam geçeceğim yer belli.
Windows da tam özgür değil ki
İki işletim sistemi de özel mülk zaten.
Özgür işletim sistemleri Linux, BSD vb.
Lumine
Yetkin
Windows 11 ile 10 arasında görsellik dışında pek bir fark yok. En azından optimize edilebilirdi. Güya Android uygulamaları çalışacaktı Windows 11'de. Onu da kaldırdılar. Güncellemeleri takmıyorsanız Windows 11'e geçmesenizde olur. Ayrıca Windows 10 IOT LTSC 2021 sürümü 2032 yılına kadar güvenlik güncellemesi alacak.
GaminGT
Çalışkan
Ben bu sistemi yeni aldım ve Windows 11 olarak geldi görüşlerim şunlar:İyi akşamlar öncelikle. Sorum başlıktaki gibidir, sistemi mi Windows 10'dan 11 geçirmeyi düşünüyorum uzun zamandır ama sorduğum çoğu kişi "kötü, rezalet, geçme, Windows 10'da kal" dediği için biraz kararsızım, 2025 yılında Windows 11'in durumu nasıl seyrediyor, geçilmesi mantıklı mı?
Windows 11 kurmak istediğim bilgisayarım:
RX7600, Ryzen 5 7500F, A620M-K, 2x8GB DDR5 5600MHz RAM, 512 GB SSD.
Kullanımı Windows 10'a kıyasla zor
Arkaplanda fazla uygulama çalışıyor
RAM kullanımı fazla ve Windows Update sürekli çalışıyor
Geçilir, ben 11'de daha iyi performans alıyorum oyunlarda mesela.