Arkadaşlar şu anda Windows 10 kullanmaktayım defalarca Windows 11 deneyimledim yıllarca ancak bir Windows 10 kadar verim alamadım. Bugların Windows 10'a kıyasla biraz fazla olduğunu düşünüyorum sizce Windows 11 25H2 sürümünde bu tür problemler çözülüp geçilmeye değer mi?
Arkadaşlar şu anda Windows 10 kullanmaktayım defalarca Windows 11 deneyimledim yıllarca ancak bir Windows 10 kadar verim alamadım. Bugların Windows 10'a kıyasla biraz fazla olduğunu düşünüyorum sizce Windows 11 25H2 sürümünde bu tür problemler çözülüp geçilmeye değer mi?
Eğer yeni nesil bir sisteme sahipseniz Windows 11 25H2'yi rahatça kullanabilirsiniz. Fakat eski bir bilgisayar kullanıyorsanız Windows 10'un LTSC sürümlerinden devam etmenizi öneririm.
@Hasanxcd, hocamın dediği gibi Windows 11 şu an gayet stabil çalışıyor. Fakat bu sistemden sisteme değişebilir bir durumdur.
Sistemin eski değilse hiçbir fark yok. Daha yeni olduğu ve güncelleme aldığı için 11 daha mnatıklı. Desteklemeyen sistemlerede 10 LTSC 2021 IoT öneririm.