Windows 11'e geçtiğimde başladı bu sorunlar. Sonrasında işlemciyi değiştirdim. R5 5500 vardı, R7 5700X aldım. Sorun başladı ama işlemciden dolayı mı Windows 11'e geçtim diye mi bilmiyorum. Bilgisayarımda çözemediğim sorunlar var, örneğin FPS oyunlarda yüksek ama bazen çok hızlı düşüyor, yükseliyor. Stabil sürekli olmuyor ayrıca Discord'da ekran paylaşımı açtığımda FPS çok düşüyor, bir kullanıcı katılınca sonrasında bazen düzeliyor. Bazen FPS aşırı düşük halde kalmaya devam ediyor yayını kapatıp açıyorum düzeliyor. Bu arada Discord'da yayın açtığımda arkada bir oyun açıksa ekranda mouse götürdüğüm yerlerde bozulmalar oluyor. Benim eski işlemcim R5 5500 ve Windows 10 kullanırken böyle bir sorun hiçbir zaman olmadı. Yeni ekran kartı aldım daha sonra RTX 5050, önceki kartım RTX 3050 ama halen devam ediyor. BIOS güncellemeyi düşündüm aslında yapabilsem MSI Afterburner kullanarak hangi parçam nerede hatalı çalışıyor belki görebilirim. İşlemci sıcaklığım da normal, boşta 40 derecelerde. BIOS'tan PBO ayarını kapatıp denedim yine düzelmedi. Yeni anakart alsam diye düşünürken foruma yazma kararı aldım.
Son düzenleyen: Moderatör: