Ömer_Yeter
Yetkin
Sizce 4 senesini dolduran bu işletim sistemini performans, güvenlik ve kullanım kolaylığı açısından neler bekliyor olabilir?
Kullanım kolaylığının olmadığını düşünüyorum. İnsanların alıştığı basitlikten çıkıp entel dantel şeyler eklemek biraz absürt kaçmış W11 için... Her ne kadar yeni diye kullanılmaya başlansa da W10 hala bana göre daha sorunsuz.kullanım kolaylığı açısından neler bekliyor olabilir?
Dosya Gezgini hızlandırılacak. Sonunda yavaşlığının farkına var mışlar ama sorunu çözmektense önceden yükleyelim demişler.
Bunun dışında Microsoft Store'a uygulama kaldırma eklendi.
Eki Görüntüle 205286
Kullanım kolaylığının olmadığını düşünüyorum. İnsanların alıştığı basitlikten çıkıp entel dantel şeyler eklemek biraz absürt kaçmış Windows 11 için... Her ne kadar yeni diye kullanılmaya başlansa da Windows 10 hala bana göre daha sorunsuz.
Sizce 4 senesini dolduran bu işletim sistemini performans, güvenlik ve kullanım kolaylığı açısından neler bekliyor olabilir?
@Ömer_Yeter, ilk önce kullanım seri ve stabil olsun yeterli. Oyun performansını uçuracak bir şey yapamayacaklarına göre alacağım fazladan 3-5 FPS benim için önemsiz. Her güncellemede başka bir sorun çıkıyor.
En son SSD'lerin bozulması muhabbetleri falan çıkmıştı ve gerçekten ilginç ama bir o kadar da komi bir durum bana kalırsa.
Verilerinizi daha iyi bir hizmet sunmak için bizimle paylaşır mısınız?Benim bildigim Microsoft her yere daha fazla gereksiz AI ve telemetri ekler. Bir yerden bir seyi duzeltiyorsa on yeri birden bozar AI entegre ederek.