Dosya Gezgini hızlandırılacak. Sonunda yavaşlığının farkına var mışlar ama sorunu çözmektense önceden yükleyelim demişler.

Bunun dışında Microsoft Store'a uygulama kaldırma eklendi.

1764092381107.webp

kullanım kolaylığı açısından neler bekliyor olabilir?
Kullanım kolaylığının olmadığını düşünüyorum. İnsanların alıştığı basitlikten çıkıp entel dantel şeyler eklemek biraz absürt kaçmış W11 için... Her ne kadar yeni diye kullanılmaya başlansa da W10 hala bana göre daha sorunsuz.

Dosya Gezgini hızlandırılacak. Sonunda yavaşlığının farkına var mışlar ama sorunu çözmektense önceden yükleyelim demişler.

Bunun dışında Microsoft Store'a uygulama kaldırma eklendi.

Eki Görüntüle 205286

Aslında oyun odaklı performans iyileştirmesi gelse fena olmaz. Mesela 22H2'de pencereli oyun oynayanlar için iyilestirme ayarı gelmisti.

Kullanım kolaylığının olmadığını düşünüyorum. İnsanların alıştığı basitlikten çıkıp entel dantel şeyler eklemek biraz absürt kaçmış Windows 11 için... Her ne kadar yeni diye kullanılmaya başlansa da Windows 10 hala bana göre daha sorunsuz.

Stabilliği gerçekten harika 10'un.

@Ömer_Yeter, ilk önce kullanım seri ve stabil olsun yeterli. Oyun performansını uçuracak bir şey yapamayacaklarına göre alacağım fazladan 3-5 FPS benim için önemsiz. Her güncellemede başka bir sorun çıkıyor.

@Ömer_Yeter, ilk önce kullanım seri ve stabil olsun yeterli. Oyun performansını uçuracak bir şey yapamayacaklarına göre alacağım fazladan 3-5 FPS benim için önemsiz. Her güncellemede başka bir sorun çıkıyor.

En son SSD'lerin bozulması muhabbetleri falan çıkmıştı ve gerçekten ilginç ama bir o kadar da komi bir durum bana kalırsa.

Sizce 4 senesini dolduran bu işletim sistemini performans, güvenlik ve kullanım kolaylığı açısından neler bekliyor olabilir?

Yeni BSoD ekranı bunun gibi bir şey olacak.

En son SSD'lerin bozulması muhabbetleri falan çıkmıştı ve gerçekten ilginç ama bir o kadar da komi bir durum bana kalırsa.

Patchlendi hemen birkaç SSD modelinde sorun çıktı. Çok fazla türden donanım olduğu için illaki sorun çıkıyor çok zor %100 stabil olması her donanımı taşımak zorunda.

Dosya Ekleri

• IMG_20251125_204953.webp
    IMG_20251125_204953.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 66