Kullanım kolaylığının olmadığını düşünüyorum. İnsanların alıştığı basitlikten çıkıp entel dantel şeyler eklemek biraz absürt kaçmış W11 için... Her ne kadar yeni diye kullanılmaya başlansa da W10 hala bana göre daha sorunsuz.
Kullanım kolaylığının olmadığını düşünüyorum. İnsanların alıştığı basitlikten çıkıp entel dantel şeyler eklemek biraz absürt kaçmış Windows 11 için... Her ne kadar yeni diye kullanılmaya başlansa da Windows 10 hala bana göre daha sorunsuz.
@Ömer_Yeter, ilk önce kullanım seri ve stabil olsun yeterli. Oyun performansını uçuracak bir şey yapamayacaklarına göre alacağım fazladan 3-5 FPS benim için önemsiz. Her güncellemede başka bir sorun çıkıyor.
@Ömer_Yeter, ilk önce kullanım seri ve stabil olsun yeterli. Oyun performansını uçuracak bir şey yapamayacaklarına göre alacağım fazladan 3-5 FPS benim için önemsiz. Her güncellemede başka bir sorun çıkıyor.
Patchlendi hemen birkaç SSD modelinde sorun çıktı. Çok fazla türden donanım olduğu için illaki sorun çıkıyor çok zor %100 stabil olması her donanımı taşımak zorunda.