Valdiernaline

Çalışkan
Yer
Bodrum kat
Merhaba,

Yeni laptop almıştım. Bugün elime ulaştı. Şaka değil, Windows kurmadan ekranı açılır giriş yapabilirim sanıyordum meğerse Windows almadan olmuyormuş. Sadece siyah ekran var önümde.

Kardeşimi devamlı götürdüğüm bir internet kafe sahibi abi var, her gün sohbet muhabbet ediyoruz. O abi geçen kendi kuzenine format attırmış arkadaşına. 800 TL almışlar kuzeninden. Benim arkadaşa sordum dedim nasıl fiyat, dedi çok. Ben de öyle olunca şöyle düşündüm: Ya Windows 11'e para verip lisans alacağım ya da başka bir yöntem bulmam lazım ama bu akşam halletmek istiyorum bu konuyu. Evde sadece 2 GB'lık USB bellek var, bir işe yaramaz yani.

Başka hangi yöntemler varsa sormak istedim. Şimdi internete de bakınacağım ama buradan daha hızlı net yanıt alırım diye düşündüm.

Microsoft Activation Scripts yazılımıyla Windows'u etkinleştirebilirsiniz.

Merhaba,

Yeni laptop almıştım. Bugün elime ulaştı. Şaka değil, Windows kurmadan ekranı açılır giriş yapabilirim sanıyordum meğerse Windows almadan olmuyormuş. Sadece siyah ekran var önümde.

Kardeşimi devamlı götürdüğüm bir internet kafe sahibi abi var, her gün sohbet muhabbet ediyoruz. O abi geçen kendi kuzenine format attırmış arkadaşına. 800 TL almışlar kuzeninden. Benim arkadaşa sordum dedim nasıl fiyat, dedi çok. Ben de öyle olunca şöyle düşündüm: Ya Windows 11'e para verip lisans alacağım ya da başka bir yöntem bulmam lazım ama bu akşam halletmek istiyorum bu konuyu. Evde sadece 2 GB'lık USB bellek var, bir işe yaramaz yani.

Başka hangi yöntemler varsa sormak istedim. Şimdi internete de bakınacağım ama buradan daha hızlı net yanıt alırım diye düşündüm.

100-150 TL'ye ucuz keyler var onlardan alabilirsiniz.

Merhaba,

20 TL'ye İtemsatış'tan key alabilirsin program ile girmeni tavsiye etmem güvenilir değil.

MAS kullanabilirsiniz. açık kaynak kodlu olması ve HWID yöntemiyle anakarta kalıcı orijinal dijital lisans imzalaması nedeniyle şu an piyasadaki en temiz ve güvenilir aktivasyon yöntemi.

KMS gibi Tool'lar kullanabilirsiniz.

IMG_1657.webp

Burada atılan çözümlerden hiçbirini yapamayacağım sanırım. Bu ikisinden birini seçince boş ekrana atıyor bir şeyler yazmamı bekliyor. Masaüstüne geçemiyorum yani. İllaki USB veya başka bir cihazdan format mı atılması lâzım?

Önce sistem atılması lazım. Sonrasında ise Gemini'ye Jailbreak yapınca çalışan key üretebiliyor. KMS gerek yok. Deneye deneye 2 tane çalışan lisansım oldu.