Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Doruk51

Uzman
Bugün Windows 11'in kendi sitesinden ISO dosyasını indirdim, saklama kısmında "hiçbir şey"i seçip yükle dedim ve yaklaşık 10 dakikadir bu ekranda. Araştırmalarıma göre kendi kendine gitmiyormuş, ne yapmam lazım?

Arkadaşlar, kurulum bayağı değişmiş; o ekranda bekletip kuruluma atıyor sizi, telaş etmeyin. İyi günler.

1761063280758.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün Windows 11'in kendi sitesinden ISO dosyasını indirdim, saklama kısmında "hiçbir şey"i seçip yükle dedim ve yaklaşık 10 dakikadir bu ekranda. Araştırmalarıma göre kendi kendine gitmiyormuş, ne yapmam lazım?

Arkadaşlar, kurulum bayağı değişmiş; o ekranda bekletip kuruluma atıyor sizi, telaş etmeyin. İyi günler.

Eki Görüntüle 194599
Eğer Windows 11 kurulum ekranında takılma yaşıyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Bekleme Süresi: Kurulum sürecinin bitmesini bekleyin. Özellikle işlemci gücüne bağlı olarak bazen uzun süre takılma hissi verebilir.

2. Yeniden Başlatma: Eğer uzun süre kaldıysa, bilgisayarı yeniden başlatma işlemi yapın.
- Güç düğmesine birkaç saniye basılı tutarak bilgisayarı kapatın.
- Ardından, tekrar açın ve kurulum sürecini baştan başlatmayı deneyin.

3. Farklı Medya Kullanma: Eğer problem devam ediyorsa, ISO dosyasını USB bellek üzerine yazıp bu bellekten yüklemeyi deneyebilirsiniz.
- Rufus gibi bir yazılım kullanarak USB belleği bootable hale getirin.

4. BIOS/UEFI Ayarları: Bilgisayarınızın BIOS/UEFI ayarlarını kontrol edin.
- UEFI modunun açık olduğundan emin olun.
- Güvenli Önyükleme (Secure Boot) seçeneklerini kontrol edin.

5. Donanım Kontrolü: Donanım bağlantılarını kontrol edin. Eğer bazı bileşenler (RAM, HDD/SSD) düzgün oturmuyorsa, bu da soruna yol açabilir.

6. Daha Fazla Destek: Eğer tüm bu adımlar işe yaramazsa, detaylı teknik bilgi almak için bir uzmana başvurabilirsiniz.

Bu adımları izleyerek sorununuzu çözmeye çalışabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.