karahan34

Üyecik
Windows 11 24H2 var, 25H2 sürümüne geçmek istiyorum.

Bu sürüme ekstra bir KB dosyası ile geçtiğimiz için hata düzeltmeleri veya diğer güncellemeler Update ile gelir mi?

Gelirse güncelleme yapmayı düşünüyorum, öbür türlü uğraştırıcı geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 25H2, Windows Update ile gelecek mi diye mi soruyorsunuz hocam? Eğer doğru anladıysam cevaplıyorum:

Mutlaka gelecek, tam tarihi bilemeyiz. Techolay'da olan yöntem daha erken geçmeniz için sadece.

Windows 25h2, Windows Update ile gelecek mi diye mi soruyorsunuz hocam? Eğer doğru anladıysam cevaplıyorum:

Mutlaka gelecek, tam tarihi bilemeyiz. Techolay'da olan yöntem daha erken geçmeniz için sadece.

Hayır hocam bazıları erkenden Recep Baltaş'ın gösteriği KB ile yüklenirse Windows Update aracılığı ile ileriki güncellemeler yani bugfix veya kalite güncellemeleri vb. gelmeyecek demiş öyle bir durum var mı diye sordum.

Hayır hocam bazıları erkenden Recep Baltaş'ın gösteriği KB ile yüklenirse Windows Update aracılığı ile ileriki güncellemeler yani bugfix veya kalite güncellemeleri vb. gelmeyecek demiş öyle bir durum var mı diye sordum.
En kotu ihtimalle guncellemeyi geri alirsiniz.

UUPDUMP baktığımız zaman 26100.5074 ve 26200.5074 güncellemeleri aynı tarihte gelmiş. Tahminime göre 26100.5074 sürümünde ki 24H2'ye gelecek her güncelleme 25H2 versiyonuna da gelecektir.