Bu ilk sizdirilan ilkkkk developer previewden beri kullaniyorum o ilk surumde hatalar vardi sonrasinda hicccbir sikinti yok eger sistemin iyiyse SSD varsa kafaya takilcak hicbi mesele yok abartiyolar sosyal medyada.

En gunceli 25H2. Bu biraz sorunlu. Ben guncellemeyi bloklamayi unuttum diye 24H2'den yukseltmis kendini. Asiri yavaslama vardi, program kurmada sorun yasatiyor. Installer hataliymis, program kurulumu inanilmaz bekletiyordu. Bir surucu ile de cakisma yasadi. KERNEL_MODE_HEAP_CORRUPTION hatasi verdi. Cozemedim sorunu. Macrium Reflect ile aldigim imaja geri dondum.
Program kurma sorunu bende de oluyordu çok geç tepki veriyordu , meğer 3. parti bir yazılım ile Windows Defender' ı blokladığım için oluyormuş. Defender' ı aktif edince düzelmişti.

Eskiden Installer calisirken Defender gercek zamanli tarama yapiyordu. Simdi installer servisini Defender'in hata koduna baglamislar anlasilan. Defender virus yok raporu veriyorsa devem ediyor, virus uyarisinda ise kesiliyor kurulum. Tabii kapali olunca hic hata kodu donmedigi icin de Installer askida kalip bekliyor oylece. Bu da icinden Defender vb cikarilmis ISO'lari asla kullanmamak gerek anlamina geliyor.

Son düzenleme: