Urass.0 Uzman Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 141 Çözümler 1 Beğeniler 37 5 Ekim 2025 #1 Uzun zamandır Windows 11'in SSD bozan güncellemesi yüzünden bilgisayarımın güncellemelerini kestim. Acaba düzeltildi mi? Bilgisi olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2025
Uzun zamandır Windows 11'in SSD bozan güncellemesi yüzünden bilgisayarımın güncellemelerini kestim. Acaba düzeltildi mi? Bilgisi olan var mı?
2 26225 Becerikli Katılım 27 Ağustos 2025 Mesajlar 314 Çözümler 3 Beğeniler 300 5 Ekim 2025 #2 Sorun bulunamadı ki düzeltilebilsin. Microsoft, sorun bizden kaynaklanmıyor diyor, Phison ise 4500 saatlik test yaptıklarını ve bir sorun bulamadıklarını söylüyor.
Sorun bulunamadı ki düzeltilebilsin. Microsoft, sorun bizden kaynaklanmıyor diyor, Phison ise 4500 saatlik test yaptıklarını ve bir sorun bulamadıklarını söylüyor.
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.566 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 5 Ekim 2025 #3 Urass.0 dedi: Uzun zamandır Windows 11'in SSD bozan güncellemesi yüzünden bilgisayarımın güncellemelerini kestim. Acaba düzeltildi mi? Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Bu sorun, SSD'nizin doluluk oranıyla da alakalı biraz. SSD'niz ne kadar dolu? Yüzde olarak yani.
Urass.0 dedi: Uzun zamandır Windows 11'in SSD bozan güncellemesi yüzünden bilgisayarımın güncellemelerini kestim. Acaba düzeltildi mi? Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Bu sorun, SSD'nizin doluluk oranıyla da alakalı biraz. SSD'niz ne kadar dolu? Yüzde olarak yani.
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.989 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.087 5 Ekim 2025 #4 Güncellemeyi artık göndermiyorlar.
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.566 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 5 Ekim 2025 #5 Hasan Merkit dedi: Güncellemeyi artık göndermiyorlar. Genişletmek için tıkla... Kaynak belirtir misiniz?
Hasan Merkit dedi: Güncellemeyi artık göndermiyorlar. Genişletmek için tıkla... Kaynak belirtir misiniz?
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.989 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.087 5 Ekim 2025 #6 Ömer_Yeter dedi: Kaynak belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Direkt benim diyeceğim, ortamda şöyle bir havam olacak: En iyisi açıklayayım. Windows üstünde çalışmalar yapıyorum. Son 2 haftadır kurduğum hiçbir fiziksel veya sanal bilgisayara güncelleme gönderilmedi.
Ömer_Yeter dedi: Kaynak belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Direkt benim diyeceğim, ortamda şöyle bir havam olacak: En iyisi açıklayayım. Windows üstünde çalışmalar yapıyorum. Son 2 haftadır kurduğum hiçbir fiziksel veya sanal bilgisayara güncelleme gönderilmedi.
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.566 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 5 Ekim 2025 #7 Hasan Merkit dedi: Direkt benim diyeceğim, ortamda şöyle bir havam olacak: Eki Görüntüle 190341 En iyisi açıklayayım. Windows üstünde çalışmalar yapıyorum. Son 2 haftadır kurduğum hiçbir fiziksel veya sanal bilgisayara güncelleme gönderilmedi Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Kusuruma bakmayın sizi de rahatsız ettik
Hasan Merkit dedi: Direkt benim diyeceğim, ortamda şöyle bir havam olacak: Eki Görüntüle 190341 En iyisi açıklayayım. Windows üstünde çalışmalar yapıyorum. Son 2 haftadır kurduğum hiçbir fiziksel veya sanal bilgisayara güncelleme gönderilmedi Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Kusuruma bakmayın sizi de rahatsız ettik