Makaleler
4
Bir süre herkes son güncellemeden oldu dedi, sonra SSD üreticileri laboratuvar testlerinde Windows güncellemesi ile alakası yokmuş dediler. Sonra da başka haber görmedik duymadık. SSD üreticileri Windows'u aklayarak kendilerini de aklamış oldu ancak bir şekilde SSD'ler patladı.

5 haftadır güncellemelerim askıda. Son durum nedir, problem çözüldü mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüldü, zaten bahsettiğiniz güncelleme Insider Preview sürümüne gelmişti diye biliyorum. Şu an güncel sürümlerde bir sıkıntı yok.

Bozulduğu söylenen SSD'lerden birine sahibim. Güncellemeler açık, bende bir sıkıntı olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüldü, zaten bahsettiğiniz güncelleme Insider Preview sürümüne gelmişti diye biliyorum. Şu an güncel sürümlerde bir sıkıntı yok.

Bozulduğu söylenen SSD'lerden birine sahibim. Güncellemeler açık, bende bir sıkıntı olmadı.
Çözüldüğüne dair bir kaynak var mı? Problemin kaynağını bile bulamadıklarını okumuştum. Sonra da suçu, belli donanım kombolarına sahip kişilerin sahip olduğu Firmware'lerin bir çakışmasına falan bağladılar hatta.

Microsoft kabullenmedi diye biliyorum.
Microsoft kabullenmedi ve SSD üreticileri de kabullenmedi. Daha doğrusu, güncelleme ile bozunum arasında bir bağlantı kuramadık dediler. Haber yalan değil, insanların başı ağrıdı ancak ört bas gibi bir durum oldu. Çok saçma.

Microsoft kabullenmedi ve SSD üreticileri de kabullenmedi. Daha doğrusu, güncelleme ile bozunum arasında bir bağlantı kuramadık dediler. Haber yalan değil, insanların başı ağrıdı ancak ört bas gibi bir durum oldu. Çok saçma.

Evet ben etkilenmedim tabii 990 Pro var bende. Ancak sıkıntılı bir durum. Gene de Firmware güncellemesi verdiler.

Bu günlerde kimsenin problemi yaşadığına dair sesi çıkmıyor. Sessiz sedasız güncelleme çekilmiş olmalı. 25H2 çıktı sıfır kurulumla sorun yaşanacağını sanmıyorum.

Western Digital marka SSD kullanıyorum. Şu anda 25H2 sürümündeyim bir sıkıntı yok. Sadece Windows 11'in arayüzü bana mı biraz hantal geliyor anlamıyorum. Windows 10 daha akıcı hissettiriyordu masaüstünde.

Windows tarafı "testler sonucunda sorunu bulamadık" şeklinde açıklama yaptı. "Sizin SSD'nin soğutucusu yoktur fakirler" dedi. Sonra "Sorun SSD firmware'lerinden kaynaklanıyor" dedi. Aynı anda farklı marka firmware'leri nasıl bir sorun yokken bu sorunu çıkarıyor bilemedim. Tanrının hikmeti. Kısaca böyle. Son zamanlarda yaşayan görmedim ama Reddit'de sorunun devam ettiğini söyleyen, son haftalarda açılmış çok konu var. Bir şey olmaz umarım.