Şehsuvar Kementoğlu

Başarılı
Yıllardır sorunsuz Windows 10 kullanıyorum ve desteğinin kesilmesine rağmen 1-2 yıldır kullanmaya devam ediyorum. Yıllar geçmesine rağmen Windows 11'den hep kaçtım. Win 10'a göre daha sorunlu olduğu aşikar. Windows 12, bu kadar çok global şikayetten sonra daha iyi ve stabil bir deneyim sunar mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gelse ne olacak? 11'in de desteği kesilip 12'ye geçiş olacak zorla. Sonra sistem problemleri, mavi ekranlar cart curt, ıvır zıvır olacak. Bence 12 çıkmasına gerek yok. Windows 11'i geliştirmeye devam etsinler. Windows 10'u bile özlüyorum.

Windows 12 daha mı iyi olacak sence? Bence daha kötü olacak bir ton yapay zekâ zımbırtısı içinde dahili gelecek. Her gelen işletim sistemi tonla sıkıntı getiriyor beraberinde donanım uyumsuzlukları DirectX problemleri performans düşüşleri. Bir ton bug ile çıkıyor. Sonra bekle düzelsin 2-3 sene Bence Windows 11 çok iyi bir kıvamda şu anda. Ben şahsen hiç 12 gelsin taraftarı değilim. Zaten sistem yenileme zorunluluğu belli donanım zorlamaları getiriyorlar gerek yok. 11 için birçok sistemi devre dışı bıraktılar sonra geri açtılar sonra yok destek vermeyeceğiz dediler vs Windows 11 daha da iyi olsun kafi. 2 yıldır ben Windows 11'de hiçbir sorun yaşamadım. Gayet akıcı oyunlarda da problem yok. Bence sizin de 11'e geçme zamanınız gelmiş. 12'yi hiç ne merak ediyorum ne de ihtiyaç duyuyorum. Zaten donanım fiyatları uçuk seviyelerde. Bence bu pahalılık dönemleri bitsin sonra duruma göre gelsin. Ne güzel 10 son sistem diyorduk hep güncellenecek diyorduk gördük.

Windows'un tahtını sallayacak değerli bir rakip gelmediği sürece, her sürüm birbirinden daha da berbat olmaya devam edecek. Windows 12'nin sanmıyorum ki 11'den daha iyi olsun. Aksine dandik çekirdeğe daha fazla yük bindirilmiş makyajlı ve bloat dolu bir işletim sistemi olacak. Cadı kazanı gibi içine bulduklarını ekledikleri sürece bir nane olmaz Windows'tan.