Windows 12 sizce nasıl olacak?

0xraptoRwave

Üstün
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Selam. Genel olarak konu içinde tahminlerinizi yapabileceğiniz bir konu olacak. Sizce bir sonraki Windows sürümünde ne olmasını bekilyorsunuz veya tahminleriniz neler bunun için? Windows NT'nin geleceği sizce ne olacak? Yamalı bohça haline gelen NT 6.0 tabanından (hatta daha da kapsamlı olarak server 2003 kökeni) yeni bir çekirdek sürümüne veya NT'yi terk ediş görebilir miyiz? Sizce bu açıdan Windows 11 geçiş sürümü olabilir mi?

Arayüzde fena bir değişiklik olur, kullanıcıların hoşuna gidecek 1-2 özellik salar bırakırlar. Çok bir değişiklik beklemiyorum arayüz dışında, o da tahmin.

Aşırı bir değişiklik olacağını düşünmüyorum ve biraz olsun bile hevesli değilim. Microsoft'un artık dikiş tutmazlığı sağ olsun.

Arayüzde fena bir değişiklik olur, kullanıcıların hoşuna gidecek 1-2 özellik salar bırakırlar. Çok bir değişiklik beklemiyorum arayüz dışında, o da tahmin.
Arayüz için her ne kadar geride kalmış olsa da Frutiger Aero çok hoşuma gidiyor hazır Apple da Liquid Glass gibi bir anlayışa geçmişken şu anki sıkıcı arayüz yerine çok daha güzel olur bence. Tahmin değil ama temenni.

Windows 11 gibi olursa ve Linux ile macOS gelişeceği için el fatiha okuruz.
Windows 10'dan devam ettirecek kadar kötü olur diyerek savaşı başlatıyorum.
NT 6.0 üstüne çıkmaya devam ederseler bence yine çok bir şey değişmeyecek. Çekirdeğin güncellenmesi gerektiği kanaatindeyim.

NT 6.0 üstüne çıkmaya devam ederseler bence yine çok bir şey değişmeyecek. Çekirdeğin güncellenmesi gerektiği kanaatindeyim.

Vallahi o kadarını bilmem ama bildiğim tek bir şey varsa kötü olursa Windows'un biteceği yıllara doğru geçmiş oluruz.

Linux kullanan sayısı ciddi derece arttı. Aynısı macOS içinde geçerli.

NT çekirdeğini salmak istemiyorlar. Uyumluluk vs. Ama çekirdeğini yeniden yazılması en büyük şey olur. NT çekirdeği değişse hızlı olacak, stabil olur, 7'deki kalıntılar gider, OS hafifler. 10-20 yeni özellikle biter bu iş.

Sadelikten uzak bir şekilde sürekli kullanılmayacak özellikleri getirip bilgisayarları yoracaksa istemem kalsın. Yenilik adı altında sırf yapay zekayı entegre etmek için arka planda yük altında çalışan bir sürüm olacaksa hiç gerek yok güncellemeye. Windows 11'e bile gerek yoktu. Windows 10 hala mimari ve çekicilik olarak göze hitap ediyor. Windows 7 ve Windows 10 arasında dağlar kadar fark görebilirsiniz ama aynı şey 10 ve 11 için geçerli değildir. 11, 10'un güzellemelerle gereksiz uygulamalarla göz boyamalı halidir. 12 de böyle olacaksa eğer Linux kullanma vakti gelmiş demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…