Detaylar
Kim cevapladı?Superuser do 6
Çalışkan
- Makaleler
- 4
Windows 12 olmamalı diye düşünüyorum. Üstteki fikir çok güzel; ancak şirinler maalesef gerçek değil.
Son düzenleme:
Bay Anderson 56
Uzman
Gereksiz servisleri ve yazılımları olmayan bir işletim sistemi olmalı ama nafile.
Lavochkin999 1
Gelişen
Optimize bir win7/vista remake olmalı insanlar gerçekten minimal tasarımlardan sıkıldı. Bu arabadan tutun, elektronik cihazlara kadar geçerli.
32 GB RAM isteyeceğini düşünüyorum.Bence çok daha hafifletilmiş, gereksiz yazılımlardan ve telemetri verilerinden arındırılmış, daha modern ve daha yeni hissettiren bir arayüz ile birlikte Liquid Glass gibi bir temaya hakim olabilir.
TÜRK GAMBİTİ 16
Yetkin
System32 yerine System64 tarzı bir şey gelmeli, 32 bit runtime (çalıştırma zamanlayıcısı) artık komik kalıyor.
- Makaleler
- 1
Olmasın benim fikirime göre. Windows 11 daha gelişiyor 12 girersek ohoo.
Windows artık çok ağır bir işletim sistemi olmaya başladı. Hiç kullanmadığım birçok servis arka planda o kadar çok yer kaplıyor ki, kullanacaklarıma yer kalmıyor.
Microsoft'un bunu çözmesi lazım her şeyden önce. Eğer Windows 12'de bunu çözmeyeceklerse, yeni maceralara atılmaya hiç gerek yok.
Microsoft'un bunu çözmesi lazım her şeyden önce. Eğer Windows 12'de bunu çözmeyeceklerse, yeni maceralara atılmaya hiç gerek yok.
Mustckmk 56
Uzman
Olmasın benim fikirime göre. Windows 11 daha gelişiyor 12 girersek ohoo.
Doğru söylüyosunuz daha insanlar hala Windows 10 kullanıyor ben dahil 11 daha adam olmamışken 12'den pek bir beklentiye giremiyor insan.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik James Donkey monitörlerde güzel fiyatlar (165 Hz / 240 Hz)
- Niccolo Machiavelli
-
HP Pavilion 15 laptopta HDD'den SSD'ye geçiş sonrası görüntü bozuldu
- canburdaydi
-
-
-
-