Sylchasie

Uzman
Windows 24H2'ye yükselttim. Videoyu kısayol tuşlarıyla duraklatıp oynatıyordum ve sesi azaltıp artırıyordum. Sol üstte görünen sekmenin kaybolduğunu fark ettim. İlk başta bunun "modernflyouts" uygulamasından kaynaklandığını düşündüm. Sorun farklıydı. Sol üstte bir pencere açılıyordu ancak görünmüyordu. Bunu nasıl çözdüm? Videoyu duraklatıp oynattığımda ekranın sol tarafını kullanamıyorum. Bu, sol üstte bir pencere açıldığını ancak görünmediğini gösteriyor. Bu doğrudan bir "flyouts" sorunudur. "modernflyouts" veya "Windows flyouts"ta görünmüyor. Yardımcı olabilir misiniz? 24H2 > 22H2 mümkün mü? Ayrıca özelleştirme seçeneklerinde bir azalma var. 24H2'den memnun değilim veya "flyouts" düzeltilebilir mi?

1730384577911.webp

Windows 24H2'ye yükselttim. Videoyu kısayol tuşlarıyla duraklatıp oynatıyordum ve sesi azaltıp artırıyordum. Sol üstte görünen sekmenin kaybolduğunu fark ettim. İlk başta bunun "modernflyouts" uygulamasından kaynaklandığını düşündüm. Sorun farklıydı. Sol üstte bir pencere açılıyordu ancak görünmüyordu. Bunu nasıl çözdüm? Videoyu duraklatıp oynattığımda ekranın sol tarafını kullanamıyorum. Bu, sol üstte bir pencere açıldığını ancak görünmediğini gösteriyor. Bu doğrudan bir "flyouts" sorunudur. "modernflyouts" veya "Windows flyouts"ta görünmüyor. Yardımcı olabilir misiniz? 24H2 > 22H2 mümkün mü? Ayrıca özelleştirme seçeneklerinde bir azalma var. 24H2'den memnun değilim veya "flyouts" düzeltilebilir mi?

Eki Görüntüle 94917

İnsan Arayüz Cihazı (Human Interface Device Service) hizmetinin çalışıp çalışmadığını kontrol edin.

Tam anlamadım ama sanırım sorun ModernFlyouts programı ile ilgili program 24H2 ile çalışmıyor GitHub sayfasından beta sürümünü indirip sertifikasını manuel olarak kurmanız gerekiyor ve maalesef bu program artık geliştirilmiyor.

İnsan Arayüz Cihazı (Human Interface Device Service) hizmetinin çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
kusura bakmayın geç dönüş sağladım. Servis çalışmakta

Tam anlamadım ama sanırım sorun ModernFlyouts programı ile ilgili program 24H2 ile çalışmıyor GitHub sayfasından beta sürümünü indirip sertifikasını manuel olarak kurmanız gerekiyor ve maalesef bu program artık geliştirilmiyor.
sertifika kurulumunu anlatan ya da direkt linki var mı sizde acaba

Flyout dediğiniz klavye kısayoluyla veya bir makroyla sesi açıp kıstığınızda ekrana gelen animasyon sanırım. Sizde aşağıdaki gibi gözükmüyor mu?

Eki Görüntüle 94926
bu flyout windows'un kendisine ait. bu konuda sorun yok. sorun "Modern Flyout" uygulamasında. Windows update yapınca bozuldu.

kusura bakmayın geç dönüş sağladım. Servis çalışmakta

sertifika kurulumunu anlatan ya da direkt linki var mı sizde acaba

bu flyout windows'un kendisine ait. bu konuda sorun yok. sorun "Modern Flyout" uygulamasında. Windows update yapınca bozuldu.

Sanırım resmi GitHub sayfasındaki sertifikanın geçerlilik süresi dolmuş ama neyse ki başka biri projeyi sanırım 24H2 için uyumlu hale getirmiş(en azından bende çalışıyor) ve sertifikayı da güncellemiş buradan indirip kurabilirsiniz.

Sertifikaya sağ tıklayıp sertifika yükle tuşuna basın
1730801493487.webp

Buradan geçerli kullanıcı kısmını seçip sonraki deyin.
1730801532828.webp
Sonra buradan güvenilen kök sertifika yetkilileri kısmını seçip tamam deyin.

1730801579466.webp

Son diyerek yükleme işlemini tamamlayın.
1730801655709.webp

Sanırım resmi GitHub sayfasındaki sertifikanın geçerlilik süresi dolmuş ama neyse ki başka biri projeyi sanırım 24H2 için uyumlu hale getirmiş(en azından bende çalışıyor) ve sertifikayı da güncellemiş buradan indirip kurabilirsiniz.

Sertifikaya sağ tıklayıp sertifika yükle tuşuna basın
Eki Görüntüle 96098

Sertifika ile bilgisayar zararlı yazılım yükleme olasılığım var mı

Sertifika ile bilgisayar zararlı yazılım yükleme olasılığım var mı
Hayır yok eğer daha sonra sertifikayı kaldırmak isterseniz buradan kaldırabilirsiniz.
1730803419121.webp

Sonra güvenilen kök sertifika yetkilileri kısmından sertifikalar kısmına tıklayın

1730803456560.webp

Buradan ramstheman yazanı silebilirsiniz bu sertifikayı yapan yapımcının ismi GitHub kısmında proje sahibi isminden de görebilirsiniz.
1730803517782.webp

Burada sağ tıklayıp sil dedikten sonra böyle bir uyarı çıkacaktır bu uyarının amacı yanlış bir sertifikayı silmenizi önlemek için doğru olanı sildiğiniz sürece bir sorun yok.

1730803668540.webp

Sertifikaya sağ tıklayıp sertifika yükle tuşuna basın.
Eki Görüntüle 96098

Hocam ben buradan indirdim ama kurmama izin vermiyor Windows 11, yükle kısmı sönük.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    391,1 KB · Görüntüleme: 64