Windows 24H2'ye yükselttim. Videoyu kısayol tuşlarıyla duraklatıp oynatıyordum ve sesi azaltıp artırıyordum. Sol üstte görünen sekmenin kaybolduğunu fark ettim. İlk başta bunun "modernflyouts" uygulamasından kaynaklandığını düşündüm. Sorun farklıydı. Sol üstte bir pencere açılıyordu ancak görünmüyordu. Bunu nasıl çözdüm? Videoyu duraklatıp oynattığımda ekranın sol tarafını kullanamıyorum. Bu, sol üstte bir pencere açıldığını ancak görünmediğini gösteriyor. Bu doğrudan bir "flyouts" sorunudur. "modernflyouts" veya "Windows flyouts"ta görünmüyor. Yardımcı olabilir misiniz? 24H2 > 22H2 mümkün mü? Ayrıca özelleştirme seçeneklerinde bir azalma var. 24H2'den memnun değilim veya "flyouts" düzeltilebilir mi?
Detaylar
Kim cevapladı?DRAGON
Yetkin
Windows 24H2'ye yükselttim. Videoyu kısayol tuşlarıyla duraklatıp oynatıyordum ve sesi azaltıp artırıyordum. Sol üstte görünen sekmenin kaybolduğunu fark ettim. İlk başta bunun "modernflyouts" uygulamasından kaynaklandığını düşündüm. Sorun farklıydı. Sol üstte bir pencere açılıyordu ancak görünmüyordu. Bunu nasıl çözdüm? Videoyu duraklatıp oynattığımda ekranın sol tarafını kullanamıyorum. Bu, sol üstte bir pencere açıldığını ancak görünmediğini gösteriyor. Bu doğrudan bir "flyouts" sorunudur. "modernflyouts" veya "Windows flyouts"ta görünmüyor. Yardımcı olabilir misiniz? 24H2 > 22H2 mümkün mü? Ayrıca özelleştirme seçeneklerinde bir azalma var. 24H2'den memnun değilim veya "flyouts" düzeltilebilir mi?
Eki Görüntüle 94917
İnsan Arayüz Cihazı (Human Interface Device Service) hizmetinin çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
RoaringLion 34
Üstün
Flyout dediğiniz klavye kısayoluyla veya bir makroyla sesi açıp kıstığınızda ekrana gelen animasyon sanırım. Sizde aşağıdaki gibi gözükmüyor mu?
Tam anlamadım ama sanırım sorun ModernFlyouts programı ile ilgili program 24H2 ile çalışmıyor GitHub sayfasından beta sürümünü indirip sertifikasını manuel olarak kurmanız gerekiyor ve maalesef bu program artık geliştirilmiyor.
kusura bakmayın geç dönüş sağladım. Servis çalışmaktaİnsan Arayüz Cihazı (Human Interface Device Service) hizmetinin çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
sertifika kurulumunu anlatan ya da direkt linki var mı sizde acabaTam anlamadım ama sanırım sorun ModernFlyouts programı ile ilgili program 24H2 ile çalışmıyor GitHub sayfasından beta sürümünü indirip sertifikasını manuel olarak kurmanız gerekiyor ve maalesef bu program artık geliştirilmiyor.
bu flyout windows'un kendisine ait. bu konuda sorun yok. sorun "Modern Flyout" uygulamasında. Windows update yapınca bozuldu.Flyout dediğiniz klavye kısayoluyla veya bir makroyla sesi açıp kıstığınızda ekrana gelen animasyon sanırım. Sizde aşağıdaki gibi gözükmüyor mu?
Eki Görüntüle 94926
kusura bakmayın geç dönüş sağladım. Servis çalışmakta
sertifika kurulumunu anlatan ya da direkt linki var mı sizde acaba
bu flyout windows'un kendisine ait. bu konuda sorun yok. sorun "Modern Flyout" uygulamasında. Windows update yapınca bozuldu.
Sanırım resmi GitHub sayfasındaki sertifikanın geçerlilik süresi dolmuş ama neyse ki başka biri projeyi sanırım 24H2 için uyumlu hale getirmiş(en azından bende çalışıyor) ve sertifikayı da güncellemiş buradan indirip kurabilirsiniz.
Releases · manstheram/ModernFlyouts
Modern Fluent Design flyouts in Windows. Contribute to manstheram/ModernFlyouts development by creating an account on GitHub.
Sertifikaya sağ tıklayıp sertifika yükle tuşuna basın
Buradan geçerli kullanıcı kısmını seçip sonraki deyin.
Son diyerek yükleme işlemini tamamlayın.
Sertifika ile bilgisayar zararlı yazılım yükleme olasılığım var mıSanırım resmi GitHub sayfasındaki sertifikanın geçerlilik süresi dolmuş ama neyse ki başka biri projeyi sanırım 24H2 için uyumlu hale getirmiş(en azından bende çalışıyor) ve sertifikayı da güncellemiş buradan indirip kurabilirsiniz.
![]()
Modern Fluent Design flyouts in Windows. Contribute to manstheram/ModernFlyouts development by creating an account on GitHub.github.com
Sertifikaya sağ tıklayıp sertifika yükle tuşuna basın
Eki Görüntüle 96098
Sonra buradan güvenilen kök sertifika yetkilileri kısmını seçip tamam deyin.
Hayır yok eğer daha sonra sertifikayı kaldırmak isterseniz buradan kaldırabilirsiniz.Sertifika ile bilgisayar zararlı yazılım yükleme olasılığım var mı
Sonra güvenilen kök sertifika yetkilileri kısmından sertifikalar kısmına tıklayın
Buradan ramstheman yazanı silebilirsiniz bu sertifikayı yapan yapımcının ismi GitHub kısmında proje sahibi isminden de görebilirsiniz.
Burada sağ tıklayıp sil dedikten sonra böyle bir uyarı çıkacaktır bu uyarının amacı yanlış bir sertifikayı silmenizi önlemek için doğru olanı sildiğiniz sürece bir sorun yok.
djoguzhan55
Çalışkan
Sanırım resmi GitHub sayfasındaki sertifikanın geçerlilik süresi dolmuş ama neyse ki başka biri projeyi sanırım 24H2 için uyumlu hale getirmiş(en azından bende çalışıyor) ve sertifikayı da güncellemiş buradan indirip kurabilirsiniz.
![]()
Modern Fluent Design flyouts in Windows. Contribute to manstheram/ModernFlyouts development by creating an account on GitHub.github.com
Sertifikaya sağ tıklayıp sertifika yükle tuşuna basın.
Eki Görüntüle 96098
Sonra buradan güvenilen kök sertifika yetkilileri kısmını seçip tamam deyin.
Hocam ben buradan indirdim ama kurmama izin vermiyor Windows 11, yükle kısmı sönük.
Dosya Ekleri
Hocam yukarıda anlattığım gibi sertifikayı yüklemeniz lazım.Hocam ben buradan indirdim ama kurmama izin vermiyor Windows 11, yükle kısmı sönük.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Çin, çip üretiminde yerli DUV litografi makinelerinin üretimine başladı!
- Alice Büşra Alçınar