22H2 ile bende başlayan bu sorun, 25H2 ile devam ediyor. Hatta 24H2 ile uzun süredir görmemiştim ama 25H2 güncellemesinden sonra tekrar denk geldim. Arka plan birden simsiyah oluyor ve bir süre sonra F5 çekince tekrar düzeliyor. Düzgün haldeyken fare imlecini herhangi bir uygulamanın üstüne sürüklediğinizde, uygulama çerçevesinin arka planı siyah oluyor ve F5 çekince tekrar tüm ekran siyah oluyor. Bu sorunu yaşamış olan ve çözüm bulmuş olan var mı?
@SunseTTime Hocam dediğinizi denemiştim. Dediğim gibi ilk defa görmüyorum yaklaşık 4 sürümdür görüyorum bunu. Az önce yine yaşadığım için bir örnek vereyim.
@SunseTTime Hocam dediğinizi denemiştim. Dediğim gibi ilk defa görmüyorum yaklaşık 4 sürümdür görüyorum bunu. Az önce yine yaşadığım için bir örnek vereyim.
@SunseTTime hocam dediğinizi denemiştim. Dediğim gibi ilk defa görmüyorum yaklaşık 4 sürümdür görüyorum bunu. Az önce yine yaşadığım için bir örnek vereyim.
Galiba Monster kullanıyorsunuz, bende kullanıyorum hep böyle şeyler oldu bunlar olurken fabrika çıkışı hatalar için hep servise göndermiştim her geldiğinde format atmıştım 2 yıldır yok sanırım düzeldi (şimdilik, belkide hala beni bekliyor)
Galiba Monster kullanıyorsunuz, bende kullanıyorum hep böyle şeyler oldu bunlar olurken fabrika çıkışı hatalar için hep servise göndermiştim her geldiğinde format atmıştım 2 yıldır yok sanırım düzeldi (şimdilik, belkide hala beni bekliyor)
Monster ile pek alakası yok hocam. Masaüstü bilgisayarımda da bu sorunu yaşıyorum ve genel olarak bu sorunu yaşayan çok kişi gördüm. Garip bir sorun sadece. Belki de çözen vardır diye sormak istedim.