Windows 25H2 çıkmış, benim PC'ye güncellemesi gelmedi. Windows kurulum programını yükledim ancak son güncelleme tarihi Nisan 2024 dedi yani 24H2.

25H2 beklemem lazım mı yoksa başka bir şey mi? Tahminen ne zaman gelir? Sizde var mı?

Hemen geçmenizi gerektirecek bir özellik yok. Güncelleme bekleyebilir ya da Microsoft sitesinden Medya Yükleme Yardımcısı'nı indirerek geçebilirsiniz.

Hemen geçmenizi gerektirecek bir özellik yok. Güncelleme bekleyebilir ya da Microsoft sitesinden medya yükleme yardımcısı'nı indirerek geçebilirsiniz.

Hands Free modunda iken BT kulaklıkların sesinin iğrenç olma sorunu çözülmüş sanırım. Sırf onun için geçilir.

Ben ISO indirerek yükledim. Herhangi bir sorun oluşturmadı. Fakat temizlik yapmak gerekiyor old dosyası oluşuyor.

Bu linke tıkladığınız an Türkçe sürüm 64 Bit Windows 11 25H2 ISO dosyası inmeye başlayacak. İndikten sonra ISO dosyasını açıp setup dosyasını çalıştırarak kurulum yapın. Kurulumdan sonra "Windows.old" klasörü oluşursa klasörü disk temizleme aracılığıyla silin.

ISO'yu yükledim nasıl yükleyeceğim?