Depolama neredeyse doldu. Eski bir cihaza temiz kurulum yaptım. Sürücülerinin de büyük bir kısmını kurdum ve bir sürü güncelleme yaptı cihaz. Hiçbir oyun ve program kurulu değil. Ne yapmam gerekir?
Detaylar
Kim cevapladı?Depolama neredeyse doldu. Eski bir cihaza temiz kurulum yaptım. Sürücülerinin de büyük bir kısmını kurdum ve bir sürü güncelleme yaptı cihaz. Hiçbir oyun ve program kurulu değil. Ne yapmam gerekir?
Depolama kaç gb?
Requiemm 40
Üstün
- Makaleler
- 2
Depolama neredeyse doldu. Eski bir cihaza temiz kurulum yaptım. Sürücülerinin de büyük bir kısmını kurdum ve bir sürü güncelleme yaptı cihaz. Hiçbir oyun ve program kurulu değil. Ne yapmam gerekir?
Windows’ta sürücüde yer açma - Microsoft Desteği
Windows'ta sürücü alanını nasıl boşaltabileceğinizi öğrenin. Disk alanını artırarak bilgisayarınızın sorunsuz ve güncel çalışmasını sağlayın.
Burdakileri yapabilirsiniz Windows Update seçin eski güncellemeleri siler.
Ascendency
Yetkin
- Makaleler
- 2
Depolama alanı kısıtlıysa Linux'a geçmekten başka çareniz yok gibi görünüyor.Depolama neredeyse doldu. Eski bir cihaza temiz kurulum yaptım. Sürücülerinin de büyük bir kısmını kurdum ve bir sürü güncelleme yaptı cihaz. Hiçbir oyun ve program kurulu değil. Ne yapmam gerekir?
Requiemm 40
Üstün
- Makaleler
- 2
Windows’ta sürücüde yer açma - Microsoft Desteği
Windows'ta sürücü alanını nasıl boşaltabileceğinizi öğrenin. Disk alanını artırarak bilgisayarınızın sorunsuz ve güncel çalışmasını sağlayın.support.microsoft.com
Windows 7 de var diye hatırlıyorum
Buradaki videoyuda yapabilirsiniz.
Windows 7 de var diye hatırlıyorum
Buradaki videoyuda yapabilirsiniz.
Var zaten hocam.
Physic 6
Üstün
Depolama alanınız kac GB? Eğer çok kısıtlı ise Ubuntu Xfce kurmanızı öneririm.
111 GB.
111 GB. Windows 7 kurma sebebim arkadaşın Windows dışına çıkamamasından hocam.Depolama alanınız kac GB? Eğer çok kısıtlı ise Ubuntu Xfce kurmanızı öneririm.
Bu çok etki etmedi hocam. 360 MB boyutunda bir dosyayı sildi o kadar.Windows’ta sürücüde yer açma - Microsoft Desteği
Windows'ta sürücü alanını nasıl boşaltabileceğinizi öğrenin. Disk alanını artırarak bilgisayarınızın sorunsuz ve güncel çalışmasını sağlayın.support.microsoft.com
111 GB.
111 GB. Windows 7 kurma sebebim arkadaşın Windows dışına çıkamamasından hocam.
Bu çok etki etmedi hocam. 360 MB boyutunda bir dosyayı sildi o kadar.
111GB ise hayli hayli yetmesi lazım. Bir sıkıntı olmalı.
111 GB.
111 GB. Windows 7 kurma sebebim arkadaşın Windows dışına çıkamamasından hocam.
Bu çok etki etmedi hocam. 360 MB boyutunda bir dosyayı sildi o kadar.
120 GB SATA 1 HDD kullandım Windows 7'ye rahat yetiyordu.