Detaylar
Kim cevapladı?VENGEANCE ANGEL
Üstün
0xC5 hatasının meali normalde bellek erişim hatası oluyor.Sanal makineye kurmayı denedim.
NVMe seçtim diski ve sadece siyah ekranda kaldı, sonra SATA diske kurayım dedim böyle hata aldım:
Eki Görüntüle 61165
Ne yapmam gerekiyor?
Hatadan kurtulamıyorum.
Bu hata aynı zamanda hasarlı dosyalardan ötürü, dosya bütünlüğü sağlanamadığı zaman da oluyor. Tahminimce sanal makineden kaynaklı bir durum. Pek stabil çalıştığını görmedim şahsen.
Bilemiyorum artık.0xC5 hatasının meali normalde bellek erişim hatası oluyor.
Bu hata aynı zamanda hasarlı dosyalardan ötürü, dosya bütünlüğü sağlanamadığı zaman da oluyor. Tahminimce sanal makineden kaynaklı bir durum. Pek stabil çalıştığını görmedim şahsen.
VENGEANCE ANGEL
Üstün
Oradaki hatada olan İngilizce cümleyi çevirmeye gerek duymadım bu arada, İngilizcen var mıydı?
Dil bölümü mezunuyum. Yükleme kaynaklarının erişilebilir olduğundan emin olun diyor. Ancak ISO'da sorun görmüyorum ben.Oradaki hatada olan İngilizce cümleyi çevirmeye gerek duymadım bu arada, İngilizcen var mıydı?
VENGEANCE ANGEL
Üstün
Aşırı baside indirgemiyorum. Flash falan sorunsuzdur diye tahmin ediyorum. Ne yaptığını bildiğini düşünüyorum çünkü.Dil bölümü mezunuyum. Yükleme kaynaklarının erişilebilir olduğundan emin olun diyor. Ancak ISO'da sorun görmüyorum ben.
Ben sorunun emulator olduğunu düşünüyorum açıkçası.
Kendi başıma gelen bir olaydan örnek vermem gerekirse, Sempron işlemcili tarihi eser bir laptopa, XP kurmak istemiştim ve ISO'ları önce sanal makinede denedim. Sanal makinede sürekli admin hesabı ve şifre çıkıyordu ve masaüstüne bir türlü geçemiyordum. Aynı ISO'yu laptopa direkt kurdum ve hiç öyle bir sorun olmadı. Emulatorlerde sapıttığı olabiliyor.
- Makaleler
- 19
Vmvare kullanıyorsanız böyle oluyor diye biliyorum, Virtualbox'dan deneyin.Sanal makineye kurmayı denedim.
NVMe seçtim diski ve sadece siyah ekranda kaldı, sonra SATA diske kurayım dedim böyle hata aldım:
Eki Görüntüle 61165
Ne yapmam gerekiyor?
Hatadan kurtulamıyorum.
Hocam yanlış yapmışınız geliştirici ekipten herhangi birini etiketlemeniz gerek yardımcı olurduk.
@Physic
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu