Physic
Üstün
Windows 7'den yazıyorum.
Kurulum tamam, sorunsuz.
Ama bir şey fark ettim ki eski sürüm Chrome kuruyor. Yerine supermium öneririm.
İlk başta öyle kuruluyor. Vxkex ile portable olarak en son sürümü kurabilirsiniz.
Windows 7'den yazıyorum.
Kurulum tamam, sorunsuz.
Ama bir şey fark ettim ki eski sürüm Chrome kuruyor. Yerine supermium öneririm.
@Physic hocam şu an harika VS Code da çalıştı Spotify denemek istedim Spotify bile açıldı şu an.
Hocam Chrome kurarken vxkex le Windows 10'a çekiyorum bu hatayı veriyor.
Eki Görüntüle 55986
Updater error 35 yazıyor.
Merhaba arkadaşlar, neredeyse 4 ay oldu. Windows 7 extended kernel projesini duyuralı. Bugün artık uzun zamandır üzerinde çalıştığımız o proje tammlandı.
Projede beni, bizi şu ana kadar destekleyen herkese sonsuz kere teşekkür ediyorum.
İşte ISO'nun temel özellikleri
- Extended kernel.
- Xtend toolbox.
- Özelleştirilmiş ve araç eklenmiş kurulum ekranı.
- Hazır gelen katılımsız programlar.
- Class 2 UEFI desteği.
- Esu Update'leri ile birlikte gelen ISO dosyası (güncelleştirmelerin Windows Update üzerinden yapılması gerekmektedir)
- USB 3.0 ve NVMe driverları hazır geliyor.
- Hazır gelen sistem bağımlılıkları (vcruntime)
- Özel önyükleme animasyonu (isteğe bağlı)
Sıkça sorulan sorular
- ISO neden gecikti?
Cevap: Dotexe'nin kernel v5'ini beklememizden dolayı bu kadar gecikti. Vxkex çıkınca ona geçtik.
- Kerneli siz mi yazdınız?
Cevap: Hayır, kernel yazmak yoğun bilgi isteyen bir iştir.
- ISO'yu hangi sistemler kurabilir?
Cevap: UEFI class 3 olmayan ve legacy boot destekleyen tüm sistemlere kurulabilmektedir.
- ISO güvenli mi?
Cevap: Biz incelediğimiz ve modladığımı tüm yazılımlar güvenilirdir. Üzerine ekstra kurulan yazılımlardan sorumluluk kabul etmiyoruz.
Kurulum
NOT: Kurulum uzun sürebilir. Katılımsız kurulum sebebi.
İndirdiğiniz ISO dosyasını bir USB belleğe, Rufus veya Ventoy aracılığı ile yazdırın.
Daha sonra boot menüsüne girip, ilgili USB sürücünüzü seçin.
Kurulum başladığında klasik Windows kurar gibi kurun. İlgili video:
Not: Kurulum adımını başlatmak için, soldan Windows logosuna tıklayın. Lerup Launcher içinde birçok araçta sunuyor.
Daha sonra masaüstündeki vxkex dosyasını çalıştırın ve Next Next diyerek kurun.
VxKex herkes istemeyebileceği için isteğe bağlı olmuştur. Normalde otomatik kuruluyordu.
NOT: Önce VxKex'i kurun. Sonra MSE (Microsoft Security Essentials kurarsınız)
Ardından extended Kernel'i kullanmak için, ilgili programa sağ tık, "özellikler" sonra da "vxkex" kısmına gelin. Burada üstteki 2 tiki işaretleyin. Uyumluluk modunu seçebilirsiniz.
İşte bu kadar! Buradan sonrası size ait dostlar. Toolbox sayesinde hızlıca programları kurabilirsiniz.
@Recep Baltaş
@GattarX
@Silinen üye
@144
@Neo_Fetch
@5297
@Requiemm
@487
@Jahrein Fan.
@çağlarrr
@308
@menbiga
@Çınar ÇİFTÇİ
@MasterSlenderTR
@Mehmet
@Silinen üye
@683
@Archley
@409
@3707
@Omin
@NightWist
@egemen480164
@Vira
@ARDACD
@Jack işte
@792
@Uyuyan Sincap
@5442
@rpmb
@kullanıcı311
@Koneko Toujou
@Darth Maul
@angarya_messi
@4142
@poligonbotu
@umut
@kaanrhyme
@Pcman80
@MechaAti
@glados
@144
@FortmanForever
@Subaru Yetkili Servis.
@leomessi10
@Kandıralı
@3787
@29.
@crouch86
@320
@Bütçe nedir?
@1577
@Valiant
@3586
@Leclerc
@7025
@AMG GOAT
@Heribert Yavuz
@MsGrkm0
@Aykut551
@Anonim
@4284
@tear
@Omin
Tüm destekçilerimize ve ekibimize tekrardan teşekkür ediyorum.
Windows 7 Extended Kernel ISO dosyası: XTEND7_RELEASE_2024_FINAL.iso
Xtend güncellemelerini takip edebileceğiniz site adresi: Windows Xtend
Animasyon zip dosyası: BootLogo
Animasyon için gereken program: Release v0 beta 3 - Initial Open-Source Release · coderforlife/Windows-7-boot-updater
Zipten çıkardıktan sonra programdan seçmeniz yeterli olacaktır.
Tüm sorularınız için aşağıya yazabilirsiniz.
Hepinize iyi kullanımlar dilerim. Sağlıcakla kalın.
Şu anda hala bir hata vermedi, %50 oldu ama kurulumda çok kasıyor.
Hocam bu kurulum ekranında acayip fazla Windows 8'e benziyor. Windows 8 ile bağlantısı var mı?İlk başta öyle kuruluyor. Vxkex ile portable olarak en son sürümü kurabilirsiniz.
Sanal makinede %70 oldu şu anda.Sistemin UEFI class 3 patchi için kendi elinizle flashboot Pro kullanmanız gerekmektedir.
@MasterSlenderTR bana bu programı önerdi. Program ücretli olduğundan burada ücretsiz versiyonunu paylaşamam, ancak bulmanız zor olmaz.
Programı açmadan önce bilgisayarı 2021'e almanızı söylemiş ayrıca.
Hocam bu kurulum ekranında acayip fazla Windows 8'e benziyor. Windows 8 ile bağlantısı var mı?
Hocam peki direkt nasıl görev yöneticisi vb kullanabiliyoruz kurmadan Windows'u?install.wim, Windows 8'den alındı. Windows 7 olarak bile açılmadığını görürsünüz zaten. Bunun sebebi kurduğumuz lerup Launcher'in Windows 7'nin setupunu desteklememesi ve tabii ki de UEFI.
Ancak sistem tamamen Windows 7 üzerine ve NT 6.1 altyapısını kullanmaktadır.
Hocam peki direkt nasıl Görev Yöneticisi vb kullanabiliyoruz kurmadan Windows'u?
Kurulum acayip kasıyor sistem iyi olmasına rağmen, kurulumdur bu diyip geçeceğim tam bir 512 MB RAM ile Vista kuruyor havası var şu anda bende. Kurulum sonrası deneyimleri paylaşacağım.Leup Launcher bunu sağlıyor. Ekstra bir şey ekledik oraya.