KS KS Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.838 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 13 Haziran 2024 #241 Silinen üye dedi: Kurulum acayip kasıyor sistem iyi olmasına rağmen, kurulumdur bu deyip geçeceğim tam bir 512 MB RAM ile Vista kuruyor havası var şu anda bende. Kurulum sonrası deneyimleri paylaşacağım. Restart attı şimdi 7 olarak başlıyor. Genişletmek için tıkla... Sanal makineda normal. Üstüne katılımsız kurulum. Konuyu biri tanıtıyor sanırım. 101 görüntüleyen var. Son düzenleme: 13 Haziran 2024
Silinen üye dedi: Kurulum acayip kasıyor sistem iyi olmasına rağmen, kurulumdur bu deyip geçeceğim tam bir 512 MB RAM ile Vista kuruyor havası var şu anda bende. Kurulum sonrası deneyimleri paylaşacağım. Restart attı şimdi 7 olarak başlıyor. Genişletmek için tıkla... Sanal makineda normal. Üstüne katılımsız kurulum. Konuyu biri tanıtıyor sanırım. 101 görüntüleyen var.
O Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü Üstün Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.796 Makaleler 19 Çözümler 28 Beğeniler 4.995 Yer Rusya, St.Petersburg 13 Haziran 2024 #242 Physic dedi: Sanal makineda normal. Üstüne katılımsız kurulum. Konuyu biri tanıtıyor sanırım. 101 görüntüleyen var. Eki Görüntüle 56004 Genişletmek için tıkla... Sanırım, bu arada kuruldu sayılır, çok heyecanlıyım. Physic dedi: Sanal makineda normal. Üstüne katılımsız kurulum. Konuyu biri tanıtıyor sanırım. 101 görüntüleyen var. Eki Görüntüle 56004 Genişletmek için tıkla... Hocam ürün anahtarı için ne yapacağız?
Physic dedi: Sanal makineda normal. Üstüne katılımsız kurulum. Konuyu biri tanıtıyor sanırım. 101 görüntüleyen var. Eki Görüntüle 56004 Genişletmek için tıkla... Sanırım, bu arada kuruldu sayılır, çok heyecanlıyım. Physic dedi: Sanal makineda normal. Üstüne katılımsız kurulum. Konuyu biri tanıtıyor sanırım. 101 görüntüleyen var. Eki Görüntüle 56004 Genişletmek için tıkla... Hocam ürün anahtarı için ne yapacağız?
KS KS Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.838 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 13 Haziran 2024 #243 Silinen üye dedi: Hocam ürün anahtarı için ne yapacağız? Genişletmek için tıkla... Kendiniz etkinleştireceksiniz.
Silinen üye dedi: Hocam ürün anahtarı için ne yapacağız? Genişletmek için tıkla... Kendiniz etkinleştireceksiniz.
O Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü Üstün Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.796 Makaleler 19 Çözümler 28 Beğeniler 4.995 Yer Rusya, St.Petersburg 13 Haziran 2024 #244 Silinen üye dedi: Sanırım, bu arada kuruldu sayılır, çok heyecanlıyım. Hocam ürün anahtarı için ne yapacağız? Genişletmek için tıkla... Ahaaa kuruldu. Physic dedi: Kendiniz etkinleştireceksiniz. Genişletmek için tıkla... Ben W loa... etkinleştiririm hocam
Silinen üye dedi: Sanırım, bu arada kuruldu sayılır, çok heyecanlıyım. Hocam ürün anahtarı için ne yapacağız? Genişletmek için tıkla... Ahaaa kuruldu. Physic dedi: Kendiniz etkinleştireceksiniz. Genişletmek için tıkla... Ben W loa... etkinleştiririm hocam
Requiemm Üstün Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 1.250 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 844 13 Haziran 2024 #245 Silinen üye dedi: Sanırım, bu arada kuruldu sayılır, çok heyecanlıyım. Hocam ürün anahtarı için ne yapacağız? Genişletmek için tıkla... Atla bas hocam.
Silinen üye dedi: Sanırım, bu arada kuruldu sayılır, çok heyecanlıyım. Hocam ürün anahtarı için ne yapacağız? Genişletmek için tıkla... Atla bas hocam.
O Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü Üstün Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.796 Makaleler 19 Çözümler 28 Beğeniler 4.995 Yer Rusya, St.Petersburg 13 Haziran 2024 #246 Requiemm dedi: Atla bas hocam. Genişletmek için tıkla... Atladım hocam, Windows ayarları sonlandırıyor şu anda.
Requiemm dedi: Atla bas hocam. Genişletmek için tıkla... Atladım hocam, Windows ayarları sonlandırıyor şu anda.
rpmb Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.167 Çözümler 11 Beğeniler 1.497 Yer mt_boot.c 13 Haziran 2024 #247 Physic dedi: Sanal makineda normal. Üstüne katılımsız kurulum. Konuyu biri tanıtıyor sanırım. 101 görüntüleyen var. Eki Görüntüle 56004 Genişletmek için tıkla... Ben Kadir Çelik'in videosunun altına yazmıştım, aboneleri bakıyor olabilir.
Physic dedi: Sanal makineda normal. Üstüne katılımsız kurulum. Konuyu biri tanıtıyor sanırım. 101 görüntüleyen var. Eki Görüntüle 56004 Genişletmek için tıkla... Ben Kadir Çelik'in videosunun altına yazmıştım, aboneleri bakıyor olabilir.
Requiemm Üstün Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 1.250 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 844 13 Haziran 2024 #248 @Physic hocam Discord'u açamadım ben kurdum kısayolunu tıklıyorum hiçbir şey açılmıyor.
rpmb Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.167 Çözümler 11 Beğeniler 1.497 Yer mt_boot.c 13 Haziran 2024 #249 Requiemm dedi: @Physic hocam Discord'u açamadım ben kurdum kısayolunu tıklıyorum hiçbir şey açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Extended Kernel'i ayarladınız mı? Öyle bile olmadıysa Aerocord öneririm.
Requiemm dedi: @Physic hocam Discord'u açamadım ben kurdum kısayolunu tıklıyorum hiçbir şey açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Extended Kernel'i ayarladınız mı? Öyle bile olmadıysa Aerocord öneririm.
KS KS Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.838 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 13 Haziran 2024 #250 Requiemm dedi: @Physic hocam Discord'u açamadım ben kurdum kısayolunu tıklıyorum hiçbir şey açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Arkada kuruyor. Beklemeniz lazım. Kesnlikle açıyor ama test edildi.
Requiemm dedi: @Physic hocam Discord'u açamadım ben kurdum kısayolunu tıklıyorum hiçbir şey açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Arkada kuruyor. Beklemeniz lazım. Kesnlikle açıyor ama test edildi.