Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam vvkex o kadar iyi mi yav garip çoğu programın çalışması bende 7 kurmucam yakında Vista Ultra çıkak UEFI destekli onu kuracağım bu da yaramadı.

Hocam vvkex o kadar iyi mi yav garip çoğu programın çalışması bende 7 kurmucam yakında Vista Ultra çıkak UEFI destekli onu kuracağım bu da yaramadı.

Hocam bu arada ben 10tovista buldum ama dediklerine göre onu da onlar çıkarmış(ultracılar)

Ya hocam ne Ultra seviyormuşsun, şunu söyliyeyim çok işe yarıyor Vxkex. Orijinal Windows 7 kullanmak istiyorsan gidip Xtend kurabilirsin. Çoğu program derken hangisi hocam? Ben öyle oyunlar dışında pek çalışmayan bir program görmedim. He sevmiyorsanız Xtend projesini paşa paşa kullanmayabilir ve farklı ISO'ları kullanabilirsiniz zira onlara karşı bir garezim yok. İstediğini kullan seçim senin.

Hocam bu arada ben 10tovista buldum ama dediklerine göre onu da onlar çıkarmış(ultracılar)
Benim Ultracı ile bir bağım yok. İstediklerini kullansınlar. Biz kendi projemiz ile ilgileniyoruz. En azından benim umurumda değil. Ultracı'ya kendi projesjnde başarılar. İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben xtend seviyorum ama boot/bcd dosyası hata veriyor.

Ultra kurmaya bu kadar hevesliysen seni tutan yok hocam. Bilgisayarını 2 kişi kullanmak senin keyfine kalan bir şey yani.

Konu çok dağıldı ama harbiden son sözüm. Ultracı hiçbir halt çıkarmadı, çıkaramaz da bu gidişle. Burada Ultra kullanacağım demek yerine gidip kullanabilirsin. Bizi kışkırtıyorsun gibi bir his seziyorum.

Hocam ben xtend seviyorum ama boot/bcd dosyası hata veriyor.

Hatanın tam görselini atarsan yardımcı olabilirim. %99.9 ihtimal ISO dosyası yanlış yazdırmış olmalısın.

Ultra kurmaya bu kadar hevesliysen seni tutan yok hocam. Bilgisayarını 2 kişi kullanmak senin keyfine kalan bir şey yani.

Konu çok dağıldı ama harbiden son sözüm. Ultracı hiçbir halt çıkarmadı, çıkaramaz da bu gidişle. Burada Ultra kullanacağım demek yerine gidip kullanabilirsin. Bizi kışkırtıyorsun gibi bir his seziyorum.

Hocam sizi niye kışkırtıyım elime ne geçecek.

Hatanın tam görselini atarsan yardımcı olabilirim. %99.9 ihtimal ISO dosyası yanlış yazdırmış olmalısın.

Ventoy ile yazdırdım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.