Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu an indiriyorum, umarım işe yarar.
1718700001961.webp

Game Ready sürücüsü değil bu hocam güvenlik güncelleştirmesi.

Arkadaşlar, peki bu söylenilen şeylerin gerçekliği var mıdır? Yoksa sadece uydurma bir şey mi?
1718820567980.webp

Arkadaşlar, peki bu söylenilen şeylerin gerçekliği var mıdır? Yoksa sadece uydurma bir şey mi?
Eki Görüntüle 57752
Bu projede hiçbir zaman "kerneli biz yazdık, bizim kernelimiz" diye bir iddiada bulunmadık. Bunu ilk konudaki mesajda da görebilirsiniz. Bu yorumu yazan kişi muhtemelen İlker(Ultracı) veya ayarttığı biridir. Asılsız bir iftiradan başka bir şey değil bu. İnsan karalamak kolay, kendi yapamayınca çamur atıyor.

Biz onla oturup insanca konuşmaya da çalıştık ama nafile. Kendi bildiğini okuyup iftiraya devam etmeyi seçti. Günah ta bizden gitti.

Ekran görüntüsü 2024-06-19 221240.webp

İndiriyorum, deneyeceğim elinize sağlık arkadaşlar.

Kendi başarısızlığını kabullenemeyip, bizim çıkardığımız sistem üzerinden, işte vxkex kullanmışlar, kendileri hiçbir şey yapmamış gibi videolar yapıp prim kasıyor.

Üstüne bizim mesajlarımızı kullanıyor ve Techolay logosunu kullanıp dalga geçiyor.

Kendi başarısızlığını kabullenemeyip, bizim çıkardığımız sistem üzerinden, işte vxkex kullanmışlar, kendileri hiçbir şey yapmamış gibi videolar yapıp prim kasıyor.

Üstüne bizim mesajlarımızı kullanıyor ve Techolay logosunu kullanıp dalga geçiyor.

Haa şu veled Instagram'da görmüştüm, kopyala yapıştır yapmayı dün öğrenip OS yaptığını sanan bir veled, ciddiye alınacak birisi değil ama kulağını da çekmek lazım.

Haa şu veled Instagram'da görmüştüm, kopyala yapıştır yapmayı dün öğrenip OS yaptığını sanan bir veled, ciddiye alınacak birisi değil ama kulağını da çekmek lazım.

Ciddiye almıyordum ancak gittikçe ileri gidiyor. Bugün dur demezsek yarın başımıza çıkar.

• Beğendim
İfadeler: 845
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.