Şu an indiriyorum, umarım işe yarar.![]()
GeForce Security Update Driver | 475.06 | Windows 7 64-bit, Windows 8.1 64-bit, Windows 8 64-bit | NVIDIA
Indirin Turkish GeForce Security Update Driver için Windows 7 64-bit, Windows 8.1 64-bit, Windows 8 64-bit sistemler. Piyasaya sürülmüş 2024.6.4www.nvidia.com.tr
Önce bunu dene olmazsa 456.71 sürümünü dene.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Game Ready sürücüsü değil bu hocam güvenlik güncelleştirmesi.
Bu projede hiçbir zaman "kerneli biz yazdık, bizim kernelimiz" diye bir iddiada bulunmadık. Bunu ilk konudaki mesajda da görebilirsiniz. Bu yorumu yazan kişi muhtemelen İlker(Ultracı) veya ayarttığı biridir. Asılsız bir iftiradan başka bir şey değil bu. İnsan karalamak kolay, kendi yapamayınca çamur atıyor.Arkadaşlar, peki bu söylenilen şeylerin gerçekliği var mıdır? Yoksa sadece uydurma bir şey mi?
Eki Görüntüle 57752
Biz onla oturup insanca konuşmaya da çalıştık ama nafile. Kendi bildiğini okuyup iftiraya devam etmeyi seçti. Günah ta bizden gitti.
Physic
Üstün
@Windows 7 bizim susmamızı fırsat bilip üstümüzden prim kasıyorsun ha? Sustuk sustuk ama artık yeter. O videoları kaldırmazsan hesabını raporlayacağım. İlk ve son uyarım. @Requiemm sizi de kullanmış.
Olay ne bro.@Windows 7 bizim susmamızı fırsat bilip üstümüzden prim kasıyorsun ha? Sustuk sustuk ama artık yeter. O videoları kaldırmazsan hesabını raporlayacağım. İlk ve son uyarım. @Requiemm sizi de kullanmış.
Physic
Üstün
Kendi başarısızlığını kabullenemeyip, bizim çıkardığımız sistem üzerinden, işte vxkex kullanmışlar, kendileri hiçbir şey yapmamış gibi videolar yapıp prim kasıyor.
Üstüne bizim mesajlarımızı kullanıyor ve Techolay logosunu kullanıp dalga geçiyor.
Kendi başarısızlığını kabullenemeyip, bizim çıkardığımız sistem üzerinden, işte vxkex kullanmışlar, kendileri hiçbir şey yapmamış gibi videolar yapıp prim kasıyor.
Üstüne bizim mesajlarımızı kullanıyor ve Techolay logosunu kullanıp dalga geçiyor.
Haa şu veled Instagram'da görmüştüm, kopyala yapıştır yapmayı dün öğrenip OS yaptığını sanan bir veled, ciddiye alınacak birisi değil ama kulağını da çekmek lazım.
Physic
Üstün
Haa şu veled Instagram'da görmüştüm, kopyala yapıştır yapmayı dün öğrenip OS yaptığını sanan bir veled, ciddiye alınacak birisi değil ama kulağını da çekmek lazım.
Ciddiye almıyordum ancak gittikçe ileri gidiyor. Bugün dur demezsek yarın başımıza çıkar.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
İstanbul içi yurt dışı iPhone satan mağaza veya telefoncu önerisi
- İskenderBüyük
-
-
-