Malware olduğunu kanıtlayana kadar kimse kanmaz bence onun dediklerine.Arkadaşlar bu Ultracı'nın hesabı niye hala Techolay üzerinde var? Adam (benim gördüğüm) İnstagram üzerinden sürekli Techolay'ı kötülüyor. Mezara falan koyuyor Techolay logosunu onu geçtim Xtend proje ekibine sövüyor, Xtend kullananları baskılıyor, ve sürekli birilerine küfür ediyor. Ayrıca Xtend projesi hakkında İnstagram üzerinden millete yalan yanlış şeyler anlatıp, projenin bir işe yaramadığını söylüyor ve projeyi kötülüyor. Hadi projen vardır eyvallah, bizi sevmezsin eyvallah ama projemizi kötülemesi, proje ekibine küfür etmesi, Techolay'ı kötülemesi ne kadar normal? Bu Ultracı'nınen azından Techolay hesabı kesinlikle kapatılmalı diye düşünüyorum. @Enes3078 @Physic
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 19
Yav hocam Malware olayı değil ki Vxkex'in bir işe yaramadığını, projenin bir işe yaramadığını söyleyip kötülüyor. İnanan vardır elbet.Malware olduğunu kanıtlayana kadar kimse kanmaz bence onun dediklerine.
Physic
Üstün
Malware olduğunu kanıtlayana kadar kimse kanmaz bence onun dediklerine.
Kullandığı bütün kaynakları sana tek tek sayabilirim. O ISO'nun ne kadar güvensiz olduğunu tek tek SS'ler ve sonuçlar ile kanıtlarım.
- Makaleler
- 7
Arkadaşlar bu Ultracı'nın hesabı niye hala Techolay üzerinde var? Adam (benim gördüğüm) İnstagram üzerinden sürekli Techolay'ı kötülüyor. Mezara falan koyuyor Techolay logosunu onu geçtim Xtend proje ekibine sövüyor, Xtend kullananları baskılıyor, ve sürekli birilerine küfür ediyor. Ayrıca Xtend projesi hakkında İnstagram üzerinden millete yalan yanlış şeyler anlatıp, projenin bir işe yaramadığını söylüyor ve projeyi kötülüyor. Hadi projen vardır eyvallah, bizi sevmezsin eyvallah ama projemizi kötülemesi, proje ekibine küfür etmesi, Techolay'ı kötülemesi ne kadar normal? Bu Ultracı'nın en azından Techolay hesabı kesinlikle kapatılmalı diye düşünüyorum. @Enes3078 @Recep Baltaş
Sosyal dışında olan olaylar hiçbir şekilde bizi bağlamaz, tarif etmek gerekirse "çocukça" işlerle uğraşacak kadar da boş vakte sahip değiliz. İki farklı projenin birbiri arasında attığı kavga hiçbir şekilde bağlamaz çünkü herhangi bir projeye özel desteğimiz bulunmamakta. Kim Sosyal içerisinde kurallara uymazsa gereği yapılır, o kadar. İyi Sosyaller dilerim.
Physic
Üstün
Yav hocam Malware olayı değil ki Vxkex'in bir işe yaramadığını, projenin bir işe yaramadığını söyleyip kötülüyor. İnanan vardır elbet.
Hocam Instagram desteğe yazıp hesabını kapattıracağım. Bana karşı nefret söylemi var.
Sosyal dışında olan olaylar hiçbir şekilde bizi bağlamaz, tarif etmek gerekirse "çocukça" işlerle uğraşacak kadar da boş vakte sahip değiliz. İki farklı projenin birbiri arasında attığı kavga hiçbir şekilde bağlamaz çünkü herhangi bir projeye özel desteğimiz bulunmamakta. Kim Sosyal içerisinde kurallara uymazsa gereği yapılır, o kadar. İyi Sosyaller dilerim.
Hocam iki proje arasında kavga yok. Tek taraflı bu. Hadi bizi geçtim, sizin adınızı (Techolay) kullanarak karalama yapıyor.
- Makaleler
- 7
Hocam iki proje arasında kavga yok. Tek taraflı bu. Hadi bizi geçtim, sizin adınızı (Techolay) kullanarak karalama yapıyor.
Bize edilen bir hakaret yok, bu nedenle bizi bağlayan bir durum da yok. Kendi aranızda yer alan bu problemi çözebilirsiniz umarım diyerekten çekiliyorum.
Physic
Üstün
Bize edilen bir hakaret yok, bu nedenle bizi bağlayan bir durum da yok. Kendi aranızda yer alan bu problemi çözebilirsiniz umarım diyerekten çekiliyorum.
Tamam hocam.
- Makaleler
- 19
Yok hocam ben Techolay'ın adı kötülenmesin diye dedim. Bence de çocukca ama Ultracı durmuyor ki.Bize edilen bir hakaret yok, bu nedenle bizi bağlayan bir durum da yok. Kendi aranızda yer alan bu problemi çözebilirsiniz umarım diyerekten çekiliyorum.
Physic
Üstün
Yok hocam ben Techolay'ın adı kötülenmesin diye dedim. Bence de çocukca ama Ultracı durmuyor ki.
Ya boş verin. Ultracı bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi çizgimizde devam ediyoruz.
Jahrein Fan
Üstün
- Makaleler
- 4
Yav hocam malware olayı değil ki Vxkex'in bir işe yaramadığını, projenin bir işe yaramadığını söyleyip kötülüyor. İnanan vardır elbet.
Ben inanıyorum çünkü ISO'yu kurdum bütün Windows 10 uygulamaları oyunları çalışıyor ve UEFI kuruluyor.
Hem ultracı yarım sürümü satmış tam sürümü satmıyor.
Son düzenleme:
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.