Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Chrome maalesef çalışmıyor. Portable sürümünü kurabilirsiniz. Yakın zamanda destek gelecektir.
Jahrein Fan
Üstün
- Makaleler
- 4
Chrome'u açmaya çalışıyorum. Vxkex ile uyumluluğu Windows 10'a alıyorum. Fakat internet yokmuş gibi gösteriyor.
Supermium deneyin hocam en iyisi o eski Windows'larda.
memcathzr
Uzman
Extended Kernel için normal Chrome çalıştırmak istiyorum. Fakat yine de öneri için teşekkürler.Supermium deneyin hocam en iyisi o eski Windows'larda.
Güncellemelerin hepsini yapın demiş not belgesinde. Şu an güncellemeleri yapıyorum. Umarım düzelir.
Physic
Üstün
Chrome maalesef çalışmıyor. Portable sürümünü kurabilirsiniz. Yakın zamanda destek gelecektir.
memcathzr
Uzman
Peki Steam çalışıyor mu?Chrome maalesef çalışmıyor. Portable sürümünü kurabilirsiniz. Yakın zamanda destek gelecektir.
Jahrein Fan
Üstün
- Makaleler
- 4
Evet.
Physic
Üstün
Steam çalışmakta. Chrome için bir güncelleme gelirse bilgilendireceğim.
memcathzr
Uzman
Vxkex sorunu mu?Steam çalışmakta. Chrome için bir güncelleme gelirse bilgilendireceğim.
memcathzr
Uzman
Yapacak bir şey yok o zaman. Üzüldüm açıkçası. Bence Chrome farklı bir mimariye geçmiş desteği bıraktıktan sonra. Windows 11'den aldığım Chrome installer ile Windows 7'den aldıgım Chrome installer'in boyutları farklıydı.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-