Detaylar
Kim cevapladı?Ya siz anlatamadınız ya da ben anlamadım. Bilgisayarınızdaki Windows Update ve Defender sistemlerini mi kapatmak istiyorsunuz?
- Makaleler
- 1
NTLite isimli program bu konuda size yardımcı olabilir.Merhaba Windows 7 ISO format atmadan, USB belleğe yazmadan Defender ve Update nasıl kaldırılır? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.
https://www.ntlite.com/download/
Anladığım kadarıyla Windows 7 ISO dosyasını modifiye edip direkt varsayılan olarak Windows Update ve Defender'ı kapatmak istiyor.Ya siz anlatamadınız ya da ben anlamadım. Bilgisayarınızdaki Windows Update ve Defender sistemlerini mi kapatmak istiyorsunuz?
YunaUK
Becerikli
Ya siz anlatamadınız ya da ben anlamadım. Bilgisayarınızdaki Windows Update ve Defender sistemlerini mi kapatmak istiyorsunuz?
Muhtemelen ben anlatamadım Windows 7 ISO dosyası halindeyken format atmadan USB belleğe yazmadan ISO dosyasındayken Defender ve Update'i kaldırmak istiyorum önceden @Hasan Merkit Windows 11 icin aynı işlemi yapmıştı.
NTLite isimli program bu konuda size yardımcı olabilir.
https://www.ntlite.com/download/
Anladığım kadarıyla Windows 7 ISO dosyasını modifiye edip direkt varsayılan olarak Windows Update ve Defender'ı kapatmak istiyor.
NT Lite ile denedim ama yapamadım.
- Makaleler
- 14
Ben Sysprep (OEM modu) kullanarak GitHib'da bulunan araçları çalıştırmıştım. Zaten birkaç ay sonra yenisini yapacağım.Muhtemelen ben anlatamadım Windows 7 ISO dosyası halindeyken format atmadan USB belleğe yazmadan ISO dosyasındayken Defender ve Update'i kaldırmak istiyorum önceden @Hasan Merkit Windows 11 icin aynı işlemi yapmıştı..
Syspep modunu deneyebilirsiniz ancak neden böyle bir ihtiyaç duyduğunuzu anladmadım. Windows 7'de Defender ve Update kolayca kapatılabiliyor.
Son düzenleme:
Muhtemelen ben anlatamadım Windows 7 ISO dosyası halindeyken format atmadan USB belleğe yazmadan ISO dosyasındayken Defender ve Update'i kaldırmak istiyorum önceden @Hasan Merkit Windows 11 icin aynı işlemi yapmıştı.
ISO'yu baglayınca modlardan hafif olanı seçince bileşenlerden Defender ve Update kapat veya program oto olarak srçmesi gerek,
Uygulamalardan Defender sil vs.
Boyle yapar, uygula dersin.
ISO tik atıp ISO'yu kaydedecegin yeri seçip yaparsın.
Son düzenleyen: Moderatör:
YunaUK
Becerikli
Ben sysprep (OEM modu) kullanarak Githib'da bulunan araçları çalıştırmıştım. Zaten birkaç ay sonra yenisini yapacağım.
Syspep modunu deneyebilirsiniz ancak neden böyle bir ihtiyaç duyduğunuzu anladmadım. Windows 7'de Defender ve Update kolayca kapatılabiliyor.
Windows 7 de HD6510 sürücüsü ve ses sürücülerinde problem yaşadığım icin Defender ve Update kaldırmak istiyorum Defender ses sürücüsü sildiği icin (tam olarak silemiyor icindeki sözde viruslu olarak saydığı dosyaları siliyor ve ses sürücüsünü bozuyor) o yüzden Defender'ı kaldırmak istiyorum.